Apple publica noi reclame pentru Apple Watch 2, cartile Game of Thrones

In aceasta dimineata compania Apple a publicat o serie de reclame noi pentru produsele pe care le are in momentul de fata disponibile pentru achizitie. Mai exact, pentru Apple Watch 2, cei de la Apple au publicat o reclama foarte scurta care promoveaza posibilitatea de a folosi ceasul inteligent pentru inot, cu mentiunea ca daca intra apa in el, garantia se anuleaza.

Separat, cei de la Apple au lansat si 3 reclame pentru iBooks in care promoveaza cartile celebrului scriitor George R. R. Marin, ele fiind disponibile pentru achizitie prin iBookStore. Vorbim despre cartile din seria Game of Thrones: Enhanced Edition, A Storm of Swords: Enhanced Edition, A Clash of Kings: Enhanced Edition, ele putand fi cadouri perfecte pentru Craciun.

https://www.youtube.com/watch?v=5ziig5GbRrc

Articolul precedentAppStore se inchide de astazi si pana dupa Craciun
Articolul următoreMAG: ziua resigilatelor, reduceri de 88%
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.