Matthew Perry a Murit la Vârsta de 54 de Ani, Anunturile Poliției

Matthew Perry a murit, binecunoscutu actor din celebrul serial Friends, fiind descoperit în cursul nopții trecute fara suflare în casa sa din SUA.

Matthew Perry Murit Vârsta 54 Ani Anunturile Poliției

Într-o zi întunecată pentru lumea divertismentului, ne luăm rămas bun de la Matthew Perry, actorul adorat care l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul de televiziune “Friends”. Perry a decedat la vârsta de 54 de ani.

Poliția din Los Angeles a confirmat că investighează circumstanțele decesului lui Perry. O sursă din cadrul forțelor de ordine a declarat pentru CNN că, deși în acest moment nu se suspectează niciun act de violență, incidentul rămâne sub investigația Diviziei de Jafuri și Omucideri a Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Perry și-a găsit sfârșitul într-un aparent accident de înec la domiciliul său din Los Angeles, sâmbătă, conform celor raportate de Los Angeles Times, citând surse din cadrul autorităților.

„Suntem devastați de trecerea în neființă a prietenului nostru drag, Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte inconfundabilă a familiei Warner Bros. Television Group,” a declarat Warner Bros. Television Group. „Impactul geniului său comic s-a resimțit în întreaga lume și moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi îndoliată și îi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați.”

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că un apel la 911 a fost înregistrat la ora 4:07 p.m., raportând o urgență legată de salvare din apă. Humphrey a spus că nu este clar în ce corp de apă s-a întâmplat accidentul.

Perry a fost un pilon al comediei televizate timp de un deceniu, aducând râsete și bucurie în inimile fanilor din întreaga lume. Rolul său ca Chandler Bing a fost unul iconic, iar chimia dintre el și colegii săi de platou a fost incontestabilă. Era cunoscut pentru umorul său sarcastic și pentru livrarea perfectă a replicilor, care au rămas în inimile și mințile fanilor chiar și după încheierea serialului.

Nu doar colegii de la “Friends” îl vor plânge, ci și întreaga comunitate artistică și fanii din întreaga lume. Matthew Perry a lăsat în urmă un gol imens și un patrimoniu artistic de neegalat. Îi mulțumim pentru râsete, pentru momentele de bucurie și pentru amintirile neprețuite. Odihnește-te în pace, Matthew Perry, vei fi întotdeauna în inimile noastre.