Prima Pagina Apple Steve Jobs si omagiul adus in timpul conferintei din 4 octombrie

Steve Jobs si omagiul adus in timpul conferintei din 4 octombrie

    Nu stiu daca ati urmarit conferinta de prezentare a iPhone 4S sau nu insa daca ati facut-o atunci cu siguranta ati observat ca Tim Cook, Phil Schiller, Scott Forstall insa chiar si audienta au fost lipsiti de entuziasmul vechilor lansari. Tim Cook a vorbit foarte putin, Phil Schiller a prezentat iPhone 4S de parca ar fi fost obligat sa o faca desi nu vroia insa in realitate probabil toti stiau ca inevitabilul se va intampla. Sau poate se intamplase deja avand in vedere ca in sala, pe randul rezervat conducatorilor Apple era un scaun gol la marginea randului, un scaun pe care ar fi trebuit sa stea Steve Jobs, fondatorul companiei.

     Privind in urma este de inteles de ce atmosfera din timpul conferintei a fost uneori lipsita de entuziasm, de ce a parut ca lipseste ceva. Steve Jobs era cel care ridica audienta in picioare indiferent ce prezenta, el era cel care facea un produs sa para extraordinar desi in realitate nu era asa, el era cel care vindea orice producea Apple. Fara el compania Apple va avea o viata grea, va trebui sa duca mai departe povara inovarii fara cel care a inovat si eu unul sper ca in anii urmatori produsele grozave sa nu lipseasca din portofoliul uneia dintre cele mai mari companii ale lumii.

 • adrian

  Nu am vazut in direct conferinta,insa am uramarit-o ieri in totalitate.Am observat si eu scaunul gol ce aparea in unele cadre,am mai observat de asemeni apatia celor de pe scena,se vedea ca zambetul era fortat.Mi-A lipsit SJ,el facea totul ALTFEL.

 • Loome

  Faza e pe bune, MAC-ul cu carcasa aia colorată era același cu restul, numai că a fost bine prezentat. Mă gândeam eu de ce oare nu prezenta Tim Cook mai bine. Deși nu a vrut, era obligat să o facă. Probabil și data a fost aleasă în octo,brie pentru că se știa deja că va muri.
  Păcat, pentru că Mărul a schimbat de trei ori lumea, mărul lui Adam și Eva, mărul lui Newton și cel al lui Steve Jobs.
  Ar fi frumos un lucru: să se oprească războiul ăsta între apple și samsung.

 • Paul Adrian

  Eu nu cred ca a murit inainte de conferinta dar cred ca era doar in stare grava si se stia finalul.Posibil terapie intensiva sau stare terminala critica.Sper ca cineva la fel de exigent precum el sa fie la conducere pentru a beneficia omenirea de alte gadgeturi noi precum cele scoase pana acum.

 • Pacat de SJ, imi da-ti va rog un link cu wwdc 4 oct ? va rog:)

 • adrian

  @Bolba Dan:cauta pe http://www.apple.com la sectinuea EVENTS,vei gasi acolo intreaga prezentare si toate celelalte.
  @Loome:frumoase cuvinte.la pacea intre Samsung si Apple ma gandeam si eu,cu toate ca nu cred.E o inclesatre pe viata si pe moarte ptr bani.