Handbrake permite crearea de clipuri video pentru redare pe iPhone

Handbrake este o aplicatie cunoscuta de catre multi dintre cei care au detinut un iPhone inca de la primele versiuni lansate de catre compania Apple. Vorbim despre o aplicatie creata special pentru a converti clipurile video de pe CD/DVD/internet in formatul .mp4 suportat de catre terminalele iPhone, sau tabletele iPad, ale companiei Apple.

In trecut nu prea existau aplicatii precum VLC, care sa redea orice fel de clipuri video de pe CD/DVD/internet, asa ca Handbrake era solutia cea mai simpla pentru a le converti in formatul .mp4 si a le transfera pe iPhone. Aplicatia a fost foarte utila in trecut si pentru cei care foloseau doar Mac-uri, iar dupa 13 ani de dezvoltare, ea a ajuns la versiunea 1.0.

Aceasta a fost lansata in cursul zilei de ieri, insa in ziua de astazi nu-si prea mai gaseste vreun rost intr-o lume in care utilizatorii de iDevice-uri au suficiente aplicatii care sa o suplineasca. Totusi, daca sunteti un nostalgic, sau doar doriti o aplicatie mai simpla pentru convertirea de clipuri video intr-un format acceptat de catre iDevice-uri, atunci Handbrake va poate ajuta.

Puteti descarca noua versiune a aplicatiei Handbrake de aici.

“After more than 13 years of development, the HandBrake Team is delighted to present HandBrake 1.0.0. Thank you to all of our many contributors over the years for making HandBrake what it is today. We again remind everyone that the HandBrake Website is the only official source for HandBrake. Downloads are not mirrored on any third-party services, excepting the Linux PPA. For more information on downloading and installing HandBrake safely, please read Where to get HandBrake.”

handbrake