CES 2017: Wair te protejeaza de poluarea din jurul tau

CES 2017 ne aduce un gadget extrem de util pentru cei care traiesc in orase unde exista in nivel mare de poluare in aer, Wair fiind denumirea sa. In esenta, vorbim despre o esarfa care are o serie de filtre si ventilatoare ce elimina toxinele si bacteriile din aerul pe care il respiram, astfel incat noi sa inhalam doar aer cat mai curat posibil.

Dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai jos, Wair arata exact precum o esarfa, insa in interior se gasesc toate gadget-urile care curata aerul din jurul nostru. Mai mult decat atat, masca acopera gura si nasul pentru a ne permite sa respiram doar aerul curatat de catre Wair, deci in final nu mai inhalam aerul poluat din orasul in care traim.

Filtrele, ventilatoarele si masca pot fi detasate de esarfa Wair pentru ca aceasta sa poata fi spalata si filtrele sa poata fi schimbate, deci nu trebuie sa traim cu ele asa pe vecie. Conform producatorilor, Wair blocheaza mai multe bacterii si mai multi alergeni decat o masca chirurgicala normala pe care foarte multa lume o poarta in marile orase.

Wair are si o aplicatie asociata, insa aceasta are doar menirea de a ne atentiona in legatura cu pericolul pe care diversele bacterii din aer le au. APlicatia nu ofera informatii cu privire la calitatea aerului din masca, sau din jurul nostru, nici cu privire la utilizarea sa in viata de zi cu zi, asa ca nu va asteptati la detalii de acest gen de la ea.

Wair este prezentata la CES 2017, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc abia in cursul lunii martie, doua versiuni urmand a fi disponibile. O versiune fara ventilatoare va fi vanduta la pretul de 69 de euro, in timp ce o versiune cu ventilatoare urmeaza sa coste intre 150 si 200 de euro dupa ce va fi lansata oficial.

ces-2017-wair-esarfa-curata-aer

ces-2017-wair-esarfa-curata-aer-1