CES 2017: Nemonic – imprimanta de post-its de pe iPhone

CES 2017 si-a premiat cele mai inovatoare produse prezentate zilele acestea, iar Mangoslab Nemonic a primit premium pentru inovatie anul acesta. Vorbim despre o imprimanta pentru post-its care poate fi controlata direct de pe iPhone si care ne permite sa cream rapid aceste hartiute ce pot fi lipite aproape oriunde avem nevoie de ele.

Imprimanta este una speciala si foloseste o hartie speciala, deci nu va veti putea folosi de alte tipuri de hartie disponibile in momentul de fata pe piata. Chiar si asa, functionalitatea oferita de catre ea la o dimensiuen atat de mica au recomandat-o pentru a fi aleasa drept una dintre cele mai mari inovatii ale CES 2017, iar mai jos puteti vedea cum functioneaza.

Imprimanta Nemonic are o aplicatie disponibila pentru terminalele iPhone prin care pot fi create post-it-urile in doar cateva secunde, ele fiind trimise spre imprimanta. Aceasta le imprima pe hartia speciala si mai apoi le putem lipi oriunde dorim, astfel incat sa ne amintim ca trebuie sa facem ceva, sau sa nu uitam sa luam ceva cu noi cand plecam undeva.

Avand in vedere ca imprimanta Nemonic are la baza o tehnologie aparte si foloseste o hartie speciala, ea este vanduta de catre creatorii sai la pretul de 120 de dolari. El este stabilit si in baza premiului pentru inovatie pe care compania creatoare l-a primit din partea organizatorilor CES 2017.