Prima Pagina iPhone 7 Acum putem salva fisiere SHSH2 pentru iPhone 7

Acum putem salva fisiere SHSH2 pentru iPhone 7

Incepand de astazi, TSSChecker pentru Prometheus este compatibil cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci este capabil sa salveze fisiere de tip SHSH2 pe care le vom putea folosi in viitor pentru restore. V-am spus deja ca orice fel de fisiere de tip SHSH2 pe care le-ati salvat pana acum sunt complet inutile, asa ca va trebui sa salvati altele noi incepand de azi.

Versiunea initiala a programului TSSChecker avea buguri care impiedicau salvarea corecta de fisiere de tip SHSH2 pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa ele au fost rezolvate. In aceasta idee, programul TSSChecker va permite sa salvati fisiere de tip SHSH2 numai pentru iOS 10.2, sau o versiune mai mare, asa ca nu va ganditi ca puteti salva pentru iOS 10.1.1.

Din pacate creatorul programului Prometheus, si implicit al TSSChecker, nu a luat in calcul unele modificari facute de catre compania Apple pentru modul in care sunt salvate shsh-urile pentru iPhone 7. In aceasta idee, a fost nevoie de o actualizare a programului TSSChecker pentru a permite salvarea corecta a lor, cele vechi fiind inutile.

In aceasta pagina puteti face salvarea automata a fisierele SHSH2 pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, platforma fiind actualizata pentru a include noua versiune a TSSChecker.

prometheus-salvare-shsh2

 • srb

  SUPERB!

 • Laur

  Putem folosi acelasi program si pentru ios 9.3.5?

 • Cristian

  @Laur
  “In aceasta idee, programul TSSChecker va permite sa salvati fisiere de tip SHSH2 numai pentru iOS 10.2, sau o versiune mai mare, asa ca nu va ganditi ca puteti salva pentru iOS 10.1.1.”

 • element

  Dar de ce doar pentru iPhone 7 si 7 plus ?

 • EMP83

  Pentru ca deja sunt suportate restul dispozitivelor. Daca nu ma insel merge doar pentru cele pe 64 bit însă nu sunt sigur.

 • clauuasa

  Internal Name/Model | Board Configuration , la ce se refera?

 • Ovi06

  @clauuasa ,trebuie sa downloadezi aplicatia BMSSM din appstore si acolo iti apare la system information Model”;)