Acum putem salva fisiere SHSH2 pentru iPhone 7

Incepand de astazi, TSSChecker pentru Prometheus este compatibil cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci este capabil sa salveze fisiere de tip SHSH2 pe care le vom putea folosi in viitor pentru restore. V-am spus deja ca orice fel de fisiere de tip SHSH2 pe care le-ati salvat pana acum sunt complet inutile, asa ca va trebui sa salvati altele noi incepand de azi.

Versiunea initiala a programului TSSChecker avea buguri care impiedicau salvarea corecta de fisiere de tip SHSH2 pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa ele au fost rezolvate. In aceasta idee, programul TSSChecker va permite sa salvati fisiere de tip SHSH2 numai pentru iOS 10.2, sau o versiune mai mare, asa ca nu va ganditi ca puteti salva pentru iOS 10.1.1.

Din pacate creatorul programului Prometheus, si implicit al TSSChecker, nu a luat in calcul unele modificari facute de catre compania Apple pentru modul in care sunt salvate shsh-urile pentru iPhone 7. In aceasta idee, a fost nevoie de o actualizare a programului TSSChecker pentru a permite salvarea corecta a lor, cele vechi fiind inutile.

In aceasta pagina puteti face salvarea automata a fisierele SHSH2 pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, platforma fiind actualizata pentru a include noua versiune a TSSChecker.

prometheus-salvare-shsh2

7 COMENTARII

  1. @Laur
    “In aceasta idee, programul TSSChecker va permite sa salvati fisiere de tip SHSH2 numai pentru iOS 10.2, sau o versiune mai mare, asa ca nu va ganditi ca puteti salva pentru iOS 10.1.1.”

  2. Pentru ca deja sunt suportate restul dispozitivelor. Daca nu ma insel merge doar pentru cele pe 64 bit însă nu sunt sigur.