Noctis aduce Dark Mode pe iPhone in iOS 10

Noctis este un tweak lansat recent in Cydia pentru utilizatorii de terminale iPhone care au iOS 10.1.1 jailbreak, el permitand activarea unui Dark Mode pentru intrega interfata a sistemului de operare. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata acest Dark Mode, el activand o interfata intunecata pentru toate aplicatiile si meniurile iOS 10.

Inca din vara am aflat despre planurile companiei Apple de a lansa un Dark Mode pentru sistemul de operare iOS 10, insa el deocamdata nu a fost activat. Interesul oamenilor pentru o asemenea functionalitate este totusi extrem de mare, asa ca tweak-uri precum Noctis ne ofera in avans ceea ce ar trebui sa lanseze Apple, poate chiar cu iOS 10.3.

Apple a implementat un Dark Mode in anumite aplicatii ale sistemului de operare iOS 10, el fiind disponibil public pentru noi si in clipul de mai jos puteti vedea cat de bine se integreaza totul. iOS 10 arata foarte bine cu o tema neagra aplicata, asa ca un tweak precum Noctis va ajuga sa oferiti o schimbare majora pentru interfata iDevice-ului vostru.

Noctis nu a fost lansat in Cydia pentru ca deocamdata tweak-urile pentru iOS 10 nu pot fi cumparate prin aplicatie in lipsa unei solutii publice de jailbreak. In aceasta idee, va trebui sa il cumparati de aici si veti primi pachetul prin email, pe care mai apoi va trebui sa il instalati singuri cu iFile sau MobileTerminal.