Samsung Gear S3, S2 si Fit2 sunt compatibile cu iPhone

Toti posesorii de wearable-uri Samsung Gear S3, Gear S2 si Gear Fit2 care detin si un iPhone se pot bucura acum de posibilitatea de a-si interconecta gadget-urile. Compania Samsung a anuntat in cursul zilei de ieri lansarea unei serii de aplicatii speciale care permite interconectarea dintre aceste wearable-uri si terminalele iPhone ale companiei Apple.

Samsung Gear S3, Gear S2 si Gear Fit2 functioneaza in baza sistemului de operare Tizen, iar multumita noilor aplicatii ele pot comunica cu terminalele iPhone si pot prelua date din ele. Samsung Gear S3 si Gear S2 au nevoie de aplicatia Gear S pentru interconectare cu iPhone, in timp ce Gear Fit2 are nevoie de aplicatia Gear Fit.

Dupa accesarea aplicatiilor instalate in terminalele voastre iPhone, veti putea face rapid interconectarea dintre ele si gadget-urile Samsung pentur a va bucura de functiile pe care le ofera. Ca de obicei, functionalitatea oferita de fiecare aplicatie si gadget difera, astfel ca trebuie sa aveti macar un iPhone 5 pentru a putea instala aplicatiile.

In ceea ce priveste functiile oferite de catre Samsung Gear S3, Gear S2 si Gear Fit2, ei bine vorbim despre monitorizarea:  distantelor, a routelor pe care ne deplasam, a vitezei de deplasare, a caloriilor arse in timpul efectuarii de exercitii fizice si a batailor inimii, deci o buna parte din ceea ce beneficiaza si utilizatorii terminalelor Samsung.

Samsung anuntase ca acest suport va veni inca din august 2016, insa iata ca este oferit 6 luni mai tarziu, iar aplicatiile Samsung Gear S si Samsung Gear Fit pot fi descarcate din AppStore urmand acest link si acest link.

samsung-gear-s3-gear-s2-gear-fit2-iphone