Apple Pencil 2 va fi lansat cu noile iPad Pro 2

Apple Pencil 2 urmeaza sa fie lansat vara aceasta de catre compania Apple impreuna cu noile modele ale iPad Pro, o sursa asiatica confirmand informatia. Cei de la Apple au lansat Apple Pencil impreuna cu primul model al iPad Pro, iar in 2017 intentioneaza sa lanseze si Apple Pencil 2, dar cu unele noutati care imbunatatesc experienta de utilizare.

Mai exact, Apple intentioneaza sa monteze o serie de magneti in Apple Pencil 2, astfel incat acesta sa poata fi atasat de tableta iPad Pro, asa cum se intampla cu o husa. Apple are deja cateva brevete de inventie inregistrate pentru un asemenea sistem, deci este pregatita sa-l ofere pentru clientii viitoarelor modele de tablete iPad Pro incepand cu 2017.

Separat, Apple Pencil 2 urmeaza sa poata fi agatat la o camasa precum un pix normal, el urmand a avea un mecanism standard care ne va permite sa facem asta. Probabil putina lume si-ar fi imaginat vreodata ca Apple Pencil 2 va putea fi purtat la camasa ca un pix normal, insa iata ca Apple vrea sa faca stylusul mai usor de folosit de catre profesionisti.

Lansat in toamna anului 2015, Apple Pencil a fost foarte apreciat de catre toti cei care l-au folosit, iar acum se pare ca Apple intentioneaza sa-i imbunatateasca functionalitatea. Ce alte noutati ar putea fi disponibile in Apple Pencil 2 deocamdata nu stie nimeni, insa probabil pretul de vanzare va fi ceva mai mare cu aceste schimbari.

apple-pencil-2-ipad-pro