Samsung Galaxy S8 – acesta este noul design

Samsung Galaxy S8 va avea un design nou cu mult modificat, panoul frontal pentru ecran aparand intr-o imagine care ne arata marea schimbare.

Samsung Galaxy S8 este partial dezvaluit de o imagine in care ne sunt aratate panourile frontale pentru cele doua versiuni pe care compania Samsung vrea sa le lanseze in aprilie. Puteti vedea ca vorbim despre schimbari majore facute pentru Samsung Galaxy S8, ecranul urmand a domina in totalitate panoul frontal, asa cum ne-au promis atat de multe zvonuri.

Foarte multe informatii aparute in ultima vreme sugereaza faptul ca Samsung Galaxy S8 va avea un ecran care acopera aproape intregul panou frontal. Din imaginea de mai jos este clar vizibil acest lucru, senzorii si camera frontala pentru Samsung Galaxy S8 urmand a fi inghesuite in partea superioara a panoului frontal, dupa cum puteti vedea.

Butonul Home dispare din Samsung Galaxy S8, terminalul urmand a avea un buton virtual care va prelua functionalitatea celui fizic. In ceea ce priveste scanarea amprentelor, Samsung Galaxy S8 va avea fie un cititor de amprente integrat in ecran, fie unul montat sub camera principala, insa deocamdata nu se stie sigur ce cale a ales Samsung.

Samsung Galaxy S8 – acesta este noul design

Ca sa fiu sincer, panourile frontale se potrivesc cu mai taote informatiile si conceptele aparute pana acum pentru Samsung Galaxy S8 si vorbim despre o schimbare majora. Daca Samsung Galaxy S8 va arata intr-adevar asa, atunci cei care-l vor cumpara vor avea parte de o surpriza extrem de placuta din partea companiei Samsung.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba ecrane Super AMOLED de 5.7 inch si 6.2 inch, ele fiind cu mult mai mari decat cele folosite in actualele Galaxy S7 si S7 Edge. Desi diagonala ecranelor Samsung Galaxy S8 va fi mai mare, dimensiunile totale nu vor fi cu foarte mult diferite, compania Samsung compensand diferenta prin reducerea marginilor panoului frontal.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat initial intr-o conferinta privata in cadrul Mobile World Congress 2017 din februarie. Prezentarea oficiala a Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba loc la sfarsitul lunii martie, in timp ce lansarea ar trebui sa fie programata pentru cea de-a doua perioada a lunii aprilie.

samsung-galaxy-s8-panou-frontal