Apple va avea un centru special pentru a produce prototipuri de produse

Compania Apple urmeaza sa aiba centru de cercetare si dezvoltare special in cadrul caruia va putea produce prototipuri pentru produsele pe care urmeaza sa le lanseze pe pietele globale. Acesta urmeaza sa fie construit de catre cei de la Foxconn, cel mai mare fabricant de terminale iPhone din lume, locatia in care ea va fi ridicata fiind Shenzen, China, conform unor surse asiatice.

Surse apropiate Apple si Foxconn afirma ca noul centru va permite intarirea coalborarii dintre Apple si Foxconn, prototipurile ducand in schimb la dezvoltarea de produse mai bune. Noul centru urmeaza sa fie construit in cursul anului 2017, asa ca Apple s-ar putea folosi de el pentru unele produse care vor fi lansate anul acesta pe piata.

Separat de acest centru din Shenzen, compania Apple va deschide si un alt centru de cercetare si dezvoltare in Beihing, acolo fiind investiti peste 100 de milioane de dolari. In cele doua locatii, compania Apple va lucra impreuna cu ingineri ai Samsung pentru a produce prototipurile viitoarelor sale produse, dar si pentru a le testa inaintea lansarii.

Cei de la Foxconn au deja doua centre de cercetare si dezvoltare in Shenzen in care produc de ceva vreme si testeaza prototipuri ale noilor produse Apple. In unul dintre ele, Foxconn ar avea in dezvoltare sistemul pentru incarcare wireless care ar trebui sa fie implementat in iPhone 8, deci cu siguranta exista si diverse prototipuri care il au integrat.

“Foxconn is planning to build a new facility next to Apple’s upcoming research and development center in the southern Chinese city of Shenzhen. Foxconn aims to better help Apple create prototypes of new products in this new campus. Most recently, it has been trying to build the wireless charging module in Shenzhen for the upcoming model to be launched in conjunction with iPhone’s 10th anniversary.”

apple-centru-dezvoltare-prototip-iphone