Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp pentru Mac a fost lansata in AppStore

WhatsApp pentru Mac a fost lansata in AppStore

WhatsApp pentru Mac a fost lansata noaptea trecuta in Mac AppStore, astfel ca acum toti utilizatorii calculatoarelor cu macOS pot folosi platforma mult mai usor. Desi WhatsApp are un website de ceva vreme, aplicatia pentru Mac face lucrurile mult mai simple si afiseaza notificarile intr-un mod mult mai util de accesat, asa ca aduce beneficii serioase pentru utilizatori.

Aplicatia WhatsApp pentru Mac are o descriere foarte simpla si conform companiei, ea permite sincronizarea tuturor chat-urilor pe calculatoare, indiferent de unde am folosit aplicatia pana in acel punct. Functionalitatea este cel mai probabil extrem de similara cu cea din versiunea web pentru WhatsApp, sau din aplicatia pentru Windows.

Exact precum in cazul aplicatiei WhatsApp pentru Windows, cea pentru Mac este disponibila pentru descarcare gratuita din Mac AppStore urmand acest link.

“With WhatsApp on the desktop, you can seamlessly sync all of your chats to your computer so that you can chat on whatever device is most convenient for you.”

whatsapp-mac

LIKE
Articolul anteriorBlocheaza ORICE iPhone cu acest mesaj text
Urmatorul articolDe ce Apple nu mai face produse la fel de bune