Intreaga cariera a lui Tim Cook prezentata in 90 de secunde

Tim Cook este presedinte al companiei Apple inca de la jumatatea anului 2011, insa el are un lung istoric in cadrul companiei pe care o conduce in momentul de fata. Tim Cook s-a nascut in Alabama, iar in cei peste 50 de ani de viata a ajuns sa conduca cea mai populara companie IT din lume si sa adune o avere de 786 de milioane de dolari.

Protejat al lui Steve Jobs, Tim Cook a condus divizia care se ocupa de canalul de distributie al companiei Apple, dar si de alte segmente din cadrul companiei. In toata cariera sa a fost pregatit pentru a prelua functia de presedinte al companiei Apple, iar mai jos puteti vedea in doar 90 de minute toata evolutia lui Tim Cook pana in acest moment.

Articolul precedentSamsung Galaxy S8 va putea identifica obiecte
Articolul următorFruitfly – un nou malware pentru macOS bazat pe cod invechit
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.