iOS 10.3 beta 1 – primele impresii

iOS 10.3 beta 1 si primele impresii dupa instalarea pe iPhone, iPad si iPod Touch, cu experienta de utilizare pe care o veti avea.

iOS 10.3 beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar noua versiune a sistemului de operare vine cu o serie de schimbari. Desi nu are noul dark mode, iOS 10.3 beta 1 are totusi o serie de imbunatatiri menite sa ne aduca o experienta mai buna pentru a ne folosi iDevice-urile in viata de zi cu zi.

Pentru inceput, Apple a implementat APFS in iOS 10.3 beta 1, adica un nou sistem pentru administrarea fiserelor existente in iPhone, iPad si iPod Touch, APFS ar trebui sa faca iOS 10.3, si versiunile urmatoare, mult mai rapide, deoarece imbunatateste modul in care sunt stocate si pot fi accesate datele, iar iOS 10.3 beta 1 pare sa fie ceva mai rapid decat iOS 10.2.1.

Imbunatatirea performantelor in iOS 10.3 beta 1 este vizibila si compania Apple a anuntat acest lucru in lista de schimbari pentru sistemul de operare. Ca sa fiu sincer, nu cred ca multi se asteptau ca iOS 10.3 beta 1 sa vina cu o asemenea imbunatatire, insa probabil ati observat-o deja, daca ati facut actualizarea in cursul zilei de ieri.

iOS 10.3 beta 1 – primele impresii

Separat de imbunatatirea performantelor, iOS 10.3 beta 1 are unele probleme cu interfata de utilizator, diverse buguri generand blocaje temporare in timpul folosirii. Aceste probleme vor fi rezolvate in versiunea finala a iOS 10.3 si nu afecteaza chiar atat de mult experienta de utilizare, insa vorbim despre o versiune beta si trebuie sa stiti de ele.

Separat, instalarea aplicatiilor din AppStore ar putea fi problematica sau imposibila in iOS 10.3 beta 1, aplicatia Mail parand a avea probleme cu trimiterea de email-uri prin Gmail. In rest, totul pare sa functioneze destul de bine in iOS 10.3 beta 1, asa ca teoretic n-ar trebui sa aveti parte de o experienta chiar atat de proasta dupa instalare.

Per total, v-as recomanda sa evitati iOS 10.3 beta 1 deocamdata si sa asteptati ca versiunea beta 2 sa isi faca aparitia, deoarece multe dintre problemele de acum vor fi rezolvate pana atunci.

ios-10-3-impresii-iphone-ipad

10 COMENTARII