Instagram Live Stories a fost lansat oficial

Instagram Live Stories, noua functie care ne permite sa facem sesiuni de live streaming folosind aplicatia Instagram, a fost lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga. Cei de la Instagram au anuntat lansarea Instagram Live Stories in cursul acestei zile si au confirmat ca ea va deveni activa pentru toata lumea in cursul acestei saptamani, deci nu imediat.

Avand in vedere ca Instagram Stories este o functie atat de populara, cei de la Facebook s-au gandit ca o pot imbunatati prin integrarea unei optiuni de streaming video. Facebook Live s-a dovedit a fi extrem de populara, iar cei de la Facebook au decis ca Instagram trebuie sa beneficieze de pe urma unei asemenea functionalitati.

Pentru a putea efectua o transmisiune video in direct, puteti accesa meniul din cel pentru camera, facand o glisare din stanga spre dreapta, sau selectand Start Live Video. Functia este deja folosita de catre unele persoane din diverse zone de pe planeta, iar desigur ca ea are succes foarte mare si va avea succes mai mare, dupa ce va fi disponibila la nivel global.

Nu se stie cat timp va fi necesar pana cand functia Instagram Live Stories va fi disponibila in fiecare terminal cu aplicatia instalata, asa ca va trebui sa aveti rabdare, deoarece o veti avea zilele acestea.

Instagram Live Stories a fost lansat oficial