Prima Pagina Apple Iata “averea” adunata de Apple in conturi

Iata “averea” adunata de Apple in conturi

Compania Apple a anuntat in cursul serii trecute ca a adunat nu mai putin de 246.1 de miliarde de dolari in lichiditati si investitii pe termen lung. Vorbim despre o suma foarte mare care depaseste produsul intern brut anual al foarte multor tari, dar care este mult mai mare si decat capitalizarea bursiera a unui numar foarte mare de companii de pe glob.

Apple a adunat constant miliarte peste miliarde de dolari din momentul lansarii primului model al iPhone, iar acum a ajuns sa aiba extrem de multi bani disponibili pentru orice are nevoie. Cu cele 246.1 de miliarde de dolari Apple cumpara companii noi anual si investeste in cercetare si dezvoltare pentru produse si servicii noi, lansate anual.

Din suma totala de 246.1 miliarde de dolari pe care compania Apple o are in momentul de fata in diverse forme, 231 de miliarde de dolari sunt in afara SUA. In aceasta idee, cei de la Apple tin majoritatea banilor departe de teritoriul american din cauza impozitelor foarte mari impuse pentru repatrierea banilor, un subiect extrem de discutat in ultimele luni in tara.

Desi cei de la Apple afirma ca repatrierea banilor in SUA ar fi extrem de buna pentru tara, acest lucru nu va fi realizat decat daca impozitele platite vor fi mici. La 231 de miliarde de dolari, Apple ar plati impozite de zeci de miliarde de dolari, iar desigur ca acest lucru nu va fi facut, Tim Cook avand cu totul alte intentii cu privire la evolutia Apple.

apple-bani-conturi

 • lucian84

  Lasă măcar pentru puțin știrile despre Apple și fa și tu una de interes național ! Asta dacă nu cumva ești de partea infractorilor 🙂

 • Srb Srb

  Trebuie sa vina V cu o logica iar de iepure total paralele sa ne spuna cum sta treaba in lumea lui

 • ibadea

  Pai nu este asta site dedicat apple? Ce stiri nationale? Nu sunt atatea porcarii peste tot? Asta mai lipsea sa vad aici

 • Srb Srb

  Si lumea inca crede ca apple is doomed !!! in 2 ani va fi cenusa

 • ibadea

  Nici o sansa, anul asta va trece totul pe kaby lake, va lansa primul iphone fara nici o urma de design de la Steve, un apple tv cu 4k, un apple watch avand componente in bratara care va schimba piata, Siri inbunatatit pentru a contracara Alexa, doua noi modele de tablete, preturile vor scadea cu 10-15% la toate dispozitivele pentru ca serviciile vor lua amploare mai ales pentru continut video

 • vali

  lucicaa…du-te cu caprele……