Nokia 3310 va fi relansat la Mobile World Congress 2017

Nokia 3310, unul dintre iconicele telefoane mobile lansate de-a lungul timpului, urmeaza sa aiba parte de o relansare in cadrul Mobile World Congress 2017. Compania finlandeza HMD Global, cea care are drepturile de a produce si distribui telefoane mobile sun brand-ul Nokia, intentioneaza sa lanseze acest nou telefon la un pret foarte competitiv.

Vorbim despre o versiune actualizata a Nokia 3310 care va fi lansata in cursul acestui an de catre cei de la HMD Global, compania finlandeza urmand a cere un pret de 69 de euro pentru terminal. Cunoscut pentru autonomia extrem de buna, Nokia 3310 va oferi in continuare o perioada foarte lunga de utilizare pentru cei care vor cumpara acest nou telefon.

In aceeasi masura, noua versiune a Nokia 3310 ar urma sa fie cel putin la fel de rezistent precum versiunea lansata cu peste 17 ani in urma de catre compania Nokia. Stim cu totii ca Nokia 3310 era aproape indestructibil, iar HMD Global va dori cel mai probabil sa pastreze aceasta caracteristica foarte apreciata a telefonului mobil.

Desi cei de la HMD Global vor prezenta alte modele de smartphone-uri in cadrul Mobile World Congress 2017, Nokia 3310 va fi cel mai probabil in centrul atentiei tuturor. Cu un pret de vanzare de doar 69 de euro, Nokia 3310 va fi cu siguranta foarte cautat de catre nostalgici, iar cu banii obtinuti, cei de la HMD Global ar putea prinde curaj sa lanseze alte telefoane.

nokia 3310