iPhone 7 Plus – Billboard foloste pe coperta o poza facuta cu noua camera duala

iPhone 7 Plus a fost folosit de catre cei de la Billboard pentru a inregistra poza care este folosita pentru coperta celei mai recente editii a revistei. Camila Cabello de la formatia Fifth Harmony este vedeta acestei editii a revistei Billboard, iar iPhone 7 Plus a facut o treaba destul de buna in a ii surprinde frumusetea in poza de mai jos.

Miller Mobley este fotograful care a realizat poza pentru aceasta coperta, iar intr-un interviu recent el a declarat ca nu a folosit vreodata iPhone 7 Plus in acest scop. A vazut diverse poze facute cu iPhone 7 Plus si cat de bine au fost realizate, asa ca in final a decis sa utilizeze smartphone-ul companiei Apple, decizia fiind una foarte buna in final.

Fotograful a renuntat la camere in valoare de cateva mii de dolari pentru a folosi iPhone 7 Plus pentru inregistrarea pozei pentru coperta, iar rezultatul a fost apreciat. Desigur ca la mijloc este cel mai probabil vorba despre o campanie de promovare pentru iPhone 7 Plus, deoarece Billboard ete o revista extrem de apreciata la nivel global.

iphone 7 plus coperta billboard

19 COMENTARII

  1. Trecând peste faptul că e vorba de multi bani pompati pentru reclama(mi se pare corect sa se folosească de orice pentru a-si promova produsele),e bine că ,in felul asta,le da idei posesorilor sau poate,îmi mintea lor,folosirea unui iPhone 7plus ii transformă automat în fotografi profesioniști (evident,in realitate camera e ok,are zoom bun,stabilizare,culori corecte).

  2. Normal, dar am vrut să precizez, pentru cine nu știe, să nu se aștepte să facă și ei acasă o poză la fel doar cu telefonul.

  3. Exact la asta ma gandeam cand ti-am citit comentariul. Evident ca promovarea faptului ca iPhone a facut fotografia asta, sugereaza faptul ca iPhone este capabil de a face fotografii de calitate profesionala, si implicit, utilizatorii se asteapta sa obtina aceleasi rezultate cu iPhone-urile lor.
    Nu poti obtine asemenea rezultate in conditii de utilizator amator, si fara ajutorul echipamentelor profesionale, in special alea utilizate pentru lumina.

  4. Camera iPhone este foarte buna pentru nevoile unui utilizator obisnuit, iar raportul intre calitate si portabilitate/accesibilitate este excelent.
    Ceea ce este anormal (in opinia mea) este sa promovezi un produs ca facand parte dintr-o categorie superioara celei din care face parte. Nu poti compara iPhone-ul cu un aparat profesional cu senzor medium-size. Oricine care are putina judecata isi da seama ca aceasta comparatie este fortata.

    Oamenii se asteapta sa faca si ei fotografii de aceeasi calitate, ori este imposibil fara ajutorul echipamentelor aditionale. In plus, postprocesarea imaginii adauga valoare enorma fotografiei. Eu folosesc echipamente profesionale cand fac fotografii, dar chiar si asa, rezultatele brute iesite direct din camera foto nu se compara cu ceea ce obtin dupa postprocesarea imaginilor.

  5. E adevărat ce spui,dar cat timp exista oameni care cred că iPhone-ul face poze mai bune decât un dslr (și exista foarte multi,citește comentarii pe idevice și îți vei face o idee cam către multi ar putea fi în lume care cred asta),Apple nu face altceva decât să le dea ceea ce merită.

  6. De acord cu tine, cei care cred că iPhone face poze mai bune decât un DSLR sunt cel puțin naivi, ca să nu spun altfel. iPhone nu va putea face niciodată poze mai bune decât un DSLR decât dacă strici DSLR-ul 🙂
    Pe asta se bazează Apple când își face marketingul: exploatarea naivității oamenilor, și exploatarea săracilor de a se simți într-un club de bogați.

  7. Da,dar na”naivii” ăștia sunt câteva sute de milioane de utilizatori… Probabil,și nu exagerez,vreo 10℅ din posesori,sunt și cinstiți chiar și cu ei înșiși când vorbesc de iPhone și poate chiar mai putini sunt cu adevărat conștienți că un telefon nu poate concura cu o camera foto dedicata.

  8. Ai dreptate in privinta parerii lor. Pe mine ma uimeste cat de usor sunt de manipulat unii oameni, si cat de mare este influenta marketingului. Intr-o zi, Apple ar putea promova iPhone-ul ca avand ecranul mai bun decat monitoarele profesionale, si foarte multi ii vor crede :))

  9. Moda e modă. Nu vezi ca la nunți se filmează numai cu DSLR și mai nou cu mirrorless. Nu m-aș mira dacă peste 5 ani vom trece la telefoane 🙂

  10. nu stiu la ce va agitati atat eu am facut poze cu ip6s in natura si pot spune ca sunt superbe…. si destul de reale si fara gram de photoshop doar lumina naturala…

  11. Bineînțeles că ai făcut, ai sa câștigi și premiul pentru cea mai buna fotografie.
    Mai omule tu nu vezi ca se discuta despre altceva, oamenii încearcă să-ți arate calea și tu nimic. Ce spun și băieții mai sus, oamenii sunt foarte naivi.