Huawei P10 – primele poze facute cu noua camera

Huawei P10 a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri de catre compania Huawei si forte multi dintre cei prezenti la eveniment au avut ocazia de a testa noul smartphone. Unii dintre ei au plecat acasa cu un Huawei P10, asa ca acum avem ocazia de a vedea ce fel de poze inregistreaza noul smartphone cu a sa camera duala facuta de catre Leica.

Mai jos aveti cateva dintre pozele facute folosind noua camera Huawei P10, aceasta fiind formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul monocrom de 20 de megapixeli. Teoretic, Huawei P10 ar trebui sa faca poze si clipuri video foarte bune, insa aceste imagini nu dovedesc acest lucru, desi ieri cei de la Huawei se scuzau ca ecranele de la MWC 2017 nu arata calitatea imaginilor.

Am testat anul trecut Huawei P9 si n-am fost nici pe departe impresionat de camera sa, iar ceea ce vad la Huawei P10 nu pare sa impresioneze din vreun punct de vedere. Cei de la Huawei au promovat intens camera Huawei P9, iar acum fac acelasi lucru cu noua camera din Huawei P10, dar cred ca nu prea au cu ce sa se laude din acest punct de vedere.

Huawei P10 – primele poze facute cu noua camera

Desigur ca aici vorbim doar despre un prim set de poze care ne arata cat de bine inregistreaza Huawei P10 continut multimedia, iar altele ar putea prezenta o alta situatie. As vrea sa cred ca Huawei P10 este un smartphone cu o camera excelenta, dar nu cred ca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, desi poate oricand sa mi se dovedeasca exact contrariul.

Voi ce parere aveti despre aceste poze facute folosind camera Huawei P10 ?

huawei-P10-imagini-camera

huawei-P10-imagini-camera-1

huawei-P10-imagini-camera-11

huawei-P10-imagini-camera-2

huawei-P10-imagini-camera-3

huawei-P10-imagini-camera-4

huawei-P10-imagini-camera-5

huawei-P10-imagini-camera-6

huawei-P10-imagini-camera-7

huawei-P10-imagini-camera-8

20 COMENTARII

  1. Prima si antepenultima trebuie obligat făcute cu hdr sau îngenunchează orice telefon, acum nu știm dacă a fost lăsat pe automat sau dezactivat, avem prea puține informații despre poze pentru a le putea judeca…

  2. Sunt pe bune. Cei de la Phonearena sunt lipiti de Android si Huawei i-a dus acolo, cel mai probabil.
    Dar totusi, e vorba de Huawei, la ce s-ar fi asteptat luma de la ei, pe bune ?

  3. Cum la ce sa se astepte, ca da rusine iphonului din toate directiile la camera.Am un prieten care are Huawei nexus si de fiecare data cand face poze pe timp de noapte imi da rusine nu mai zic la filmat:))

  4. Huawei a investit mult în promovare și au ajuns să aibă vânzări destul de mari,înțeleg că vor să ajungă pe locul 2 mondial in vânzări smartphone.Nu am deținut nici un telefon Huawei dar m-am jucat pe ici-colo cu câteva modele,inclusiv P9,nu am o părere proastă dar consider că mai au de lucrat daca chiar vor să ajungă acolo unde și-au propus.

  5. Pentru un telefon subt bune , nu poti avea pretentia de DSLR… ! Ideal ar fi fost sa fie comparate cu pozele facute pe alt tel. de ultima ora in aceleasi conditii si in aceleasi locuri . Atunci se vedea diferenta !

  6. Nici nu as compara camera unui telefon (oricare ar fi el) cu un DSLR.Ai dreptate ,așa ar trebui făcute comparațiile dar daca vrei sa fii sigur de rezultat,ar trebui sa fii cel care face comparația.

  7. Oky toky ! 🙂 . Ps. Au facut unii comparatia intre fotografiile facute cu un Lg G4 ( care are o camera buna totusi ) si un DSLR , realizate in aceleasi conditii ! Dar totusi … Nu ai cum sa compari obiectivul de pe telefon si care este cat ochiul de veverita , cu obiectivul de pe DSLR ce este cat ochiul de elefant ( si are o gramada de setari ) ! Pozele facute cu telefonul sunt de uz obisnuit , pt ca nu toata lumea vrea sa fie realizate profi cu un DSLR. , care mai cantareste si ala nush cat plus ca are volum ! . Numai bine ! 🙂

  8. Camera de pe iPhone e de departe cea mai folosita in comparațiile cu DSLR-ul.Lg G4 avea o camera bună și faptul că trăgea poze in format raw l-am făcut bun de comparat.Totusi,depinde ce interese au cei ce fac aceste comparații,e evident că ei de afla de o parte sau cealaltă.

  9. Se poate sa ai dreptate ! Am vazut acum un an si ceva ( parca ) cum un fotograf profesionist din India a realizat fotografiile de la nunta unor tineri exclusiv cu un iPhone ! Bineinteles cu acordul acestora pentru ca exista posibilitatea sa iasa un fiasco ! iPhone este bun , dar trebuie sa ai si bani pt el ! 🙂 . Oricum concurenta este mare intre firmele ce produc telefoane , si tocmai de aceea apeleaza la producatori de camere foto-video de top care tot ” purifica ” tehnologiile pentru a da performante cat mai bune . F bine , pentru noi utilizatorii !!! 🙂

  10. Am văzut știrea aia,a făcut înconjurul internetului.Ideea e alta,se face o mare confuzie între fotograf profesionist și utilizator obișnuit,iar oamenii nu prea înțeleg asta.Sa revenim on topic,pozele astea par făcute de un fotograf amator.

  11. Se poate … Depinde si de camera si de cel ce face pozele … ! Degeaba utilizatorul stie ce trebuie sa faca in privinta fotografiei daca si anume. camera ” nu duce ” mai mult !

  12. Pana nu esti cu aparatul in mana nu poti sa-ti dai seama ! Deci nu numai calitatea camerei conteza ci si zona din softul tel. raspunzatoare de aceasta . Daca softul nu e bine optimizat , degeaba ai camera buna si stii sa umbli cu ea . Se pare ca algoritmii de procesare a fotografiei sunt mult mai buni la iPhone si Samsung ce folosesc camere de la Sony , decat cei de pe telefoanele Sony ! Astfel ca pe tel. Sony se obtin fotografii mai slabe avand implementata propria camera ! Referitor la topic , fotografiile pe timp de zi prezentate aici , sunt comparabile cu cele facute de mine pe Lg L 90 ( ce nu are HDR si nici OIS ) ! De aici si comentariul meu vis a vis de compatibilitatea camerei cu softul . Bineinteles ca pe lumina slaba Huawei este net superior ! 🙂