LG G6 ataca iPhone 7 cu un pret prea mare

LG G6 a fost prezentat in cursul zilei de ieri de catre compania LG si desi smartphone-ul este interesant din anumite puncte de vedere, pretul cerut de catre coreeni pe el este prea mare. Conform unor informatii oferite de catre manageri ai celor de la LG, noul LG G6 urmeaza sa coste nu mai putin de 800 de dolari in momentul lansarii oficiale.

Desi are un ecran care acopera intregul panou frontal si o camera noua, LG G6 vine totusi cu un procesor vechi de 1 an, care-i va oferi performante scazute. Cu o combinatie de tehnologii vechi si noi, plus un pret de 800 de dolari, LG G6 are sanse minime de a cuceri noi clienti pentru compania LG, iar asta in ciuda muncii depuse pentru a-l dezvolta.

iPhone 7 are un pret ce incepe de la aproape 720 de dolari in SUA, deci cu aproape 100 de dolari mai putin decat LG G6, iar asta va conta extrem de mult. Da, nu are un ecran la fel de mare, dar are performante mai bune, o camera cel putin la fel de buna, este mai ieftin decat LG G6 si este facut de catre compania Apple, deci LG este in dezavantaj.

LG nu este Samsung, nu are un brand atat de puternic, iar cu un smartphone care nu uimeste si este scump, nu poate sa-i cucereasca nici macar pe europeni, asa ca LG G6 pare “mort” din start. Sper ca LG G6 va avea vanzari mai bune decat LG G5, dar cred ca va fi un esec si mai mare tocmai din cauza pretului mare si a vechiului chip Snapdragon 821.

lg g6 pret