Darling – primul smartphone pentru realitate virtuala

Darling este un smartphone care a fost prezentat la sfarsitul anului trecut si care acum este adus din nou in atentia lumii intregi multumita unei prezente a producatorului sau la MWC 2017. Vorbim despre un smartphone produs in China, dar care are o camera speciala ce permite inregistrarea la 360 de grade, special pentru castile de realitate virtuala.

Cand folositi camera Darling puteti inregistra poze si clipuri video la 360 de grade, deci roata impreujurul vostru si puteti publica acel continut oriunde puteti. Tehnologia din interiorul acestui smartphone va permite sa creati continut perfect pentru castile de realitate virtuala, lucru pe care, deocamdata, niciun alt smartphone nu il poate oferi.

Darling are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, un chip MediatTek, 4 GB RAM, 64 GB spatiu de stocare, camere de 13 megapixeli in fata si in spate, plus o baterie de 3560 mAh. Adaugand si un port USB-C, Darling are un pret de vanzare de 600 de dolari, unul mare pentru un smartphone produs si vandut in China.

Exista si un mode premium al Darling, al carui pret este de minim 800 de dolari, cu mult peste cele percepute pentru smartphone-urile premium ale momentului. Desi ideea din spatele Darling este interesanta, este greu de spus cat sunt dispusi sa plateasca sume atat de mari pentru un smartphone al carui principala functie este inregistrarea foto/video la 360 de grade.