Apple va lansa un nou iPhone in Europa saptamana viitoare

Compania Apple pregateste lansarea unui nou model al iPhone saptamana viitoare in SUA si nu vorbim despre iPhone SE 2017, ci despre un nou model al iPhone 6. Mai exact, un iPhone 6 32 GB space gray urmeaza sa ne fie pus la dispozitie de catre compania Apple, acest model fiind deja lansat pe pietele asiatice inca de acum doua saptamani.

Acest model al iPhone 6 urmeaza sa apara saptamana viitoare cel putin in Belarus, acolo unde Apple nu are magazine fizice, dar il va vinde prin intermediul partenerilor. iPhone 6 32 GB va fi vandut in Belarus la pretul de 522 de dolari, cu 100 de dolari mai ieftin decat pretul perceput pentru terminalele iPhone 6 16 GB reconditionate si vandute in tara.

Apple nu a lansat pana acum un iPhone 6 32 GB, deci vorbim despre un mode nou al unui iPhone vechi, rolul sau fiind de a atrage noi clienti catre seria de smartphone-uri. Apple spera ca prin cresterea spatiului de stocare al iPhone 6 va atrage noi clienti, in ciuda faptului ca vorbim despre un terminal lansat acum mai bine de 2 ani de zile, el avand hardware vechi.

Aceasta versiune a iPhone 6 a fost gandita pentru pietele aflate in curs de dezvoltare, deci nu se stie in ce alte tari europene ar putea fi lansat saptamana viitoare. Exista o mare sansa ca inclusiv Romania sa aiba un iPhone 6 32 GB disponibil la operatorii de telefonie mobila si unele magazine online, asa ca ramane de vazut ce se va inatmpla si la noi.

iphone 6 32 gb europa