Prima Pagina Facebook Facebook Messenger update a fost lansat pentru iPhone si iPad

Facebook Messenger update a fost lansat pentru iPhone si iPad

1

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Oficial cei de la Facebook sustin ca actualizarea rezolva doar probleme de functionare, insa in realitate actualizarea de astazi ar putea aduce o schimbare majora. Mai exact, s-ar putea sa vedeti butonul care vava permite sa dati like mesajelor primite, sau sa reactionati la ele, lucru imposibil de realizat pana in prezent in aplicatia de mesagerie.

“We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!”

Desi Facebook nu specifica acest lucru, in general actualizarile acestea aduc si functii noi care sunt anuntate cateva zile mai tarziu. Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

facebook messenger update ios

Articolul anteriorOferte eMAG: reduceri la iPhone si Samsung
Urmatorul articoliPhone 7 rosu – cand se lanseaza in Romania ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.