Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 rosu – cand se lanseaza in Romania ?

iPhone 7 rosu – cand se lanseaza in Romania ?

7

iPhone 7 rosu a fost anuntat oficial de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino anuntand ca el va fi vandut incepand din 24 martie. Vorbim totusi despre o lansare limitata, deoarece compania Apple va incepe sa vanda acest iPhone 7 rosu in 40 de tari de pe planeta incepand cu data de 24 martie, iar Romania nu se afla printre ele.

Conform companiei Apple, iPhone 7 rosu va putea fi cumparat din 24 martie in : Australia, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Russia, Singapore, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, the UK and United Arab Emirates, SUA, Brazil, Chile, Colombia, India si Turkey.

iPhone 7 rosu va fi vandut de catre cei de la Apple in cadrul propriilor magazine, dar si in cele ale partenerilor, iar in Romania lansarea ar putea avea loc in aprilie. Apple a afirmat ca separat de tarile de mai sus, iPhone 7 rosu urmeaza sa fie lansat in altele in cursul lunii aprilie, deci probabil tara noastra se va afla printre ele in cursul urmatoarei luni.

Spun probabil, pentru ca va exista cerere enorma pentru iPhone 7 rosu dupa lansarea oficiala, extrem de multa lume fiind dornica sa cumpere noul smartphone al Apple. In aceasta idee, exista posibilitatea ca lansarea din aprilie sa aiba loc spre sfarsitul lunii, iar iPhone 7 rosu sa fie disponibil tarziu in alte tari, luna mai putand fi deasemenea luata in calcul.

Acestea fiind spuse, daca veti dori sa cumparat un iPhone 7 rosu din Romania pe cai oficiale, veti mai avea de asteptat.

iphone 7 rosu lansare romania

Articolul anteriorFacebook Messenger update a fost lansat pentru iPhone si iPad
Urmatorul articoliPad 2017 aduce si mai multa confuzie in linia de produse Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.