Playstation 5: Imaginea cu Noua Versiune SPECIALA a Consolei

Playstation 5 neagra

Playstation 5 a avut noul design dezvaluit de catre cei de la Sony pentru toata lumea inca de luna trecuta, si stim in mare cum va arata consola, insa astazi avem o imagine care n-a mai fost publicata de catre compania japoneza, si ea ne arata ceva destul de diferit.

Playstation 5 are prezentata in aceasta imagine o noua culoare neagra, combinata cu un rosu pe laterale, ceea ce face consola foarte interesanta pentru multa lume, poate chiar mai interesanta decat versiunea alba prezentata de catre cei de la Sony.

Playstation 5 este prezentata in imaginea de mai jos impreuna cu alte modele de produse de la Sony, si puteti vedea cat de bine se combina totul pentru cei care vor sa aiba parte de putin mai multa eleganta in ceea ce priveste produsele pe care le cumpara.

Playstation 5 are totusi o combinatie foarte interesanta intre culoarea neagra si acele LED-uri rosii pe care le vedem in partea laterala, ideea de a face acest lucru fiind foarte interesanta, si mai mult ca sigur va fi un element de atractie pentru clientii companiei.

Playstation 5 neagra rosu

Playstation 5 urmeaza sa fie lansata in toamna acestui an de catre cei de la Sony, la o data care deocamdata nu a fost dezvaluita, insa se zvoneste ca ar trebui sa o vedem in magazine undeva pe la final de luna noiembrie, in preajma Black Friday.