Samsung Galaxy S8 – preturile in Europa si cadou la achizitie

Samsung Galaxy S8 are preturile europene dezvaluite de catre Vodafone, dar aflam si ce cadou va oferi Samsung in Marea Britanie.

Samsung Galaxy S8 are astazi preturile europene dezvaluite de o aparenta sursa din interiorul operatorului de telefonie mobila Vodafone din Cehia. Conform unor informatii care ar fi fost descoperite in cadrul website-ului ceh al celor de la Vodafone, Samsung Galaxy S8urmeaza sa coste nu mai putin de 815 euro in tara, cu 115 euro mai mult decat Galaxy S7.

Vorbim despre un pret de pornire de 925 de euro pentru Samsung Galaxy S8 Plus, aici diferenta fata de modelul anterior fiind de 125 de euro in doar un an. Cresterile de preturi pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt foarte mari intr-un singur an, insa probabil compania Samsung crede ca utilizatorii vor fi dispusi sa plateasca fara discutii diferenta.

Nu se specifica daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 vor fi disponibile cu minim 64 GB sau 128 GB spatiu de stocare la aceste preturi, dar e putin probaibl sa fie a doua varianta pentru ambele. Exista sansa ca Samsung Galaxy S8 Plus sa fie vandut cu minim 128 GB spatiu de stocare la 925 de euro, dar Samsung Galaxy S8 va avea probaibl 64 GB spatiu de stocare.

Samsung Galaxy S8 – preturile in Europa si cadou la achizitie

Pentru a contrabalansa un pret atat de mare pentru Samsung Galaxy S8, in Marea Britanie urmeaza sa fie oferita si o boxa wireless gratuita la achizitie. Vorbim despre o boxa wireless Samsung pe care clientii Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus o vor primi, ea avand valoarea de 99 de lire, sau 115 euro, asa ca ar trebui sa fie destul de buna.

Exista posibilitatea ca o casca Gear VR sa fie oferita deasemenea gratuit pentru Samsung Galaxy S8, dar asta nu este sigur peste tot. In SUA clientii Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor primi o casca Gear VR si vouchere valorite la diverse magazine, asa ca vorbim despre promotii de sute de dolari, sau euro, la achizitie.

Cu aceste cadouri cei de la Samsung spera sa convinga cat mai multi clienti sa cumpere Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in momentul lansarii. E greu de spus cati vor considera ca pretul nu este foarte mare chiar si daca aceste cadouri vor fi oferite la achizitia Samsung Galaxy S8, dar vom afla la o luna dupa lansare.

samsung galaxy s8 pret cadou