Samsung Galaxy S8 – bateria ce o vreau un iPhone

Samsung Galaxy S8 are o baterie care poate sa isi retina capacitatea initiala de icnarcare pentru o perioada mai lunga de timp.

Samsung Galaxy S8 are o baterie foarte impresionanta, conform unor informatii furnizate chiar de catre compania Samsung, iar eu as dori sa o am in iPhone. Conform companiei Samsung, in noile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus se regaseste o baterie care se va degrada mult mai greu in timp fata de bateria folosita in Samsung Galaxy S7.

Mai exact, dupa un an de incarcari ale bateriei Samsung Galaxy S7, aceasta a reusit sa-si retina doar 80% din capacitatea initiala, nivelul de degradare fiind normal. Samsung Galaxy S8, pe de alta parte, are o baterie care in aceeasi perioada de timp si-a pierdut doar 5% din capacitate, deci a ramas cu 95% din capacitatea initiala a bateriei.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au un nou tip de baterii integrate de catre compania Samsung, iar desi coreenii nu ofera detlaii cu privire la tehnologiile din ele, realizarile sunt impresionante. Daca Samsung Galaxy S8 isi va conserva bateria atat de bine in timp, atunci foarte multa lume va fi motivata sa-si foloseasca terminalele pentru perioade mai lungi de timp.

Samsung Galaxy S8 – bateria ce o vreau un iPhone

Foarte multa lume asteapta de ceva vreme baterii precum cele care ar fi implementate in Samsung Galaxy S8, asta desigur daca afirmatiile Samsung sunt intra-devar reale. Daca bateriile din Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pot retine atat de bine capacitatea initiala de incarcare in timp, atunci cred ca Apple are foarte multe de invatat de aici.

Chiar daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au baterii ce ofera aceeasi capacitate de incarcare precum predecesoarele lor, utilizatorii castiga mai mult in timp. Practic, Samsung Galaxy S8 va oferi o autonomie la fel de buna pentru o perioada mai lunga de timp decat Samsung Galaxy S7, iar asta conteaza extre de mult in final.

“Samsung says that after a typical year’s worth of charges and discharges, the Galaxy S7 only maintained about 80% of its total effective battery capacity. The Galaxy S8 and S8+, however, will maintain 95% of their capacity over that same period with the same usage.”

Desigur ca dupa lansarea Samsung Galaxy S8 vor aparea si o varietate de teste care vor incerca sa dovedeasca daca Samsung minte, sau nu. Parerea mea este ca Samsung a incercat sa uimeasca in bine de aceasta data cu bateriile si ofera terminalelor Samsung Galaxy S8 un avantaj major fata de iPhone 7, poate chiar si iPhone 8.

samsung galaxy s8 baterie capacitate