iOS 10.3 vs iOS 9.3.5 – care este mai rapid ? (VIDEO)

iOS 10.3 si iOS 9.3.5 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care dintre cele doua sisteme de operare are performantele cele mai bune pe iPhone. Dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, iOS 10.3 reuseste sa se descurce foarte bine in comparatie cu iOS 9.3.5 in ceea ce priveste performantele acestor terminale.

iOS 10.3 este mai incet in unele task-uri decat iOS 9.3.5, dar mai rapid in altele, iar per total vorbim despre performante foarte apropiate intre cele doua. Ca sa fiu complet sincer, este surprinzator de vazut cat de bine poate sa mearga iOS 10.3 in comparatie cu iOS 9.3.5, majoritatea asteptandu-se ca performantele sa fie complet altele.

Ei bine iata ca Apple reuseste totusi sa ne uimeasca, iar iOS 10.3 are performante mai bune decat ati crede, chiar si in comparatie cu un iOS 9.3.5 vechi de aproape un an. Desi Apple reduce in mod normal performantele iDevice-urilor sale cu actualizarile majore, iata ca iOS 10.3 nu afecteaza chiar atat de mult performantele produselor celor din Cupertino.