Cele mai bune jocuri de Paste pentru iPhone

Daca in aceasta a doua zi de Paste cautati moduri in care sa va ocupati timpul, ei bine poate veti profita de o recomandare facuta de catre compania Apple pentru clientii sai. Mai exact, cei din Cupertino ne recomanda in aceasta zi o sectiune de aplicatii numita Cracking Easter Games, ea listand pentru noi cele mai bune jocuri de Paste pe care le putem incerca in cursul acestor zile.

Vorbim despre o serie de jocuri lansate de ceva vreme in AppStore pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch, ele avand in gameplay incluse inclusiv oua, deci acesta este motivul pentru care Apple le recomanda. Avand in vedere ca zilele acestea miliarde de oameni sarbatoresc Pastele in intreaga lume, cei de la Apple s-au gandit totusi ca ar fi bine sa le ofere si o ocupatie pe masura pe iDevice-uri.

In sectiunea Cracking Easter Games avem listate doar cele mai bune jocuri pe care ar trebui sa le incercam de Paste, compania Apple dorind sa ne bucure cu o selectie deosebita. Toate jocurile recomandate de Paste de catre compania Apple sunt testate in prealabil de catre angajatii sai, asa ca indiferent de situatie, stiti ca faceti o alegere buna.

Sectiunea Cracking Easter Games cu jocuri pentru Paste recomandate de catre Apple poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

paste jocuri aplicatii iphone