Samsung Galaxy S8 este laudat de co-fondatorul Apple

Samsung Galaxy S8 este smartphone-ul momentului in ciuda tuturor zvonurilor care nu contenesc sa mai apara in legatura cu iPhone 8 in ultimele saptamani. Samsung Galaxy S8 este atat de interesant, incat chiar si Steve Wozniak, co-fondator al companiei Apple, a ajuns sa laude produsul companiei coreene, chiar daca este un fan al produselor Apple.

Steve Wozniak spune ca Samsung Galaxy S8 va aduce o schimbare majora in lumea smartphone multumita faptului ca vine cu un ecran care acopera intregul panou frontal. El a fost foarte placut impresionat de smartphone-urile Samsung Galaxy care au ecranele curbate spre exteriorul carcaselor, iar Samsung Galaxy S8 a fost deja precomandat de catre Wozniak.

Facand referire la primul iPhone care promova inlocuirea tastelor fizice cu o tastatura virtuala si un ecran mare, Wozniak spune ca Samsung Galaxy S8 aduce o schimbare similara. Eliminarea ecranului Home este una dintre marile schimbari aduse de catre Samsung Galaxy S8, iar ea vine la pachet cu cresterea dimensiunilor ecranului pentru a acoperi intregul panou frontal.

Wozniak a afirmat ca in cazul terminalelor Android le prefera pe cele Google care au Android pur, dar Samsung Galaxy S8 ar putea genera o schimbare majora si in acest segment. Deja se speculeaza ca viitoare a Google Pixel va avea un ecran similar cu cel al Samsung Galaxy S8, asa ca va fi interesant de vazut ce noutati va duce viitorul terminal Google.

“But the Galaxy S8 is going to make a big change. What did the iPhone do? It said your whole phone can be a screen except for a couple buttons. Here comes the Galaxy S8 and it doesn’t even have a home button. It is all screen.”

Samsung Galaxy S8 laude Steve Wozniak