Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 este laudat de co-fondatorul Apple

Samsung Galaxy S8 este laudat de co-fondatorul Apple

Samsung Galaxy S8 este smartphone-ul momentului in ciuda tuturor zvonurilor care nu contenesc sa mai apara in legatura cu iPhone 8 in ultimele saptamani. Samsung Galaxy S8 este atat de interesant, incat chiar si Steve Wozniak, co-fondator al companiei Apple, a ajuns sa laude produsul companiei coreene, chiar daca este un fan al produselor Apple.

Steve Wozniak spune ca Samsung Galaxy S8 va aduce o schimbare majora in lumea smartphone multumita faptului ca vine cu un ecran care acopera intregul panou frontal. El a fost foarte placut impresionat de smartphone-urile Samsung Galaxy care au ecranele curbate spre exteriorul carcaselor, iar Samsung Galaxy S8 a fost deja precomandat de catre Wozniak.

Facand referire la primul iPhone care promova inlocuirea tastelor fizice cu o tastatura virtuala si un ecran mare, Wozniak spune ca Samsung Galaxy S8 aduce o schimbare similara. Eliminarea ecranului Home este una dintre marile schimbari aduse de catre Samsung Galaxy S8, iar ea vine la pachet cu cresterea dimensiunilor ecranului pentru a acoperi intregul panou frontal.

Wozniak a afirmat ca in cazul terminalelor Android le prefera pe cele Google care au Android pur, dar Samsung Galaxy S8 ar putea genera o schimbare majora si in acest segment. Deja se speculeaza ca viitoare a Google Pixel va avea un ecran similar cu cel al Samsung Galaxy S8, asa ca va fi interesant de vazut ce noutati va duce viitorul terminal Google.

“But the Galaxy S8 is going to make a big change. What did the iPhone do? It said your whole phone can be a screen except for a couple buttons. Here comes the Galaxy S8 and it doesn’t even have a home button. It is all screen.”

Samsung Galaxy S8 laude Steve Wozniak

 • Gabriel

  Un om realist !

 • V.P

  Foarte realist !!

 • Toni Cârcel

  Cuc, poponarul este irealist !

 • Srb Srb

  Da lasa ca au luat 1 buton dar au pus 2 butoane in plus.

 • iphone6s

  Chiar asa… Respect pentru astfel de oameni. Eu folosesc doar iphone, dar galaxy s8 este chiar un telefon foarte bun.

 • Mr. Tambourine Man

  A vrut sa fie dragut

 • gelu

  Ridicol – primul iPhone aveo in screen/body ratio de vreo 50% =penibil . Si iPhone a ramas penibil pana in ziua de azi la screen/body ratio – din cele mai proaste din industrie .
  Pe de alta parte – iPhone promova utilizarea tastaturii virtuale, in schimbul tastelor ? Sorry , Windows CE si Windows Mobile impreuna cu device-urile aferente faceau asta de prin 2002 . Apple a adus cel mai adaptat OS mobil la touch screen , dar atat .
  Altfel Wosniak este tributar gandirii iSheep , preferand Android (Google) pur – un fel de iOS dar mai customizabil si mai deschis dar cu functii si optiuni lipsa si pe care le mai copiaza de la Samsung din cand in cand ca sa justifice o noua iteratie .

 • condorul

  Geluleeee dute la furat….primul samsung cum era????:)))))

 • ionut

  Gelule esti in pom rau