iMessage: jocuri si aplicatii pentru iPhone si iPad

Incepand cu iOS 10 compania Apple ne permite sa instalam diverse aplicatii care potenteaza functionalitatea aplicatiei Mesaje, Messages, dar si a iMessage. Vorbim despre aplicatii care contin pachete de stickere, imagini, care contin jocuri, care ne afiseaza stiri si o varietate de alte informatii ce in mod normal nu ar fi disponibile acolo.

Pentru ca sunt aproape 4000 de aplicatii de acest gen disponibile in AppStore, compania Apple a creat o sectiune speciala numita iMessage Apps & Games in care ni le prezinta pe cele mai bune. Vorbim despre cateva zeci de aplicatii de acest gen, ele fiind alese de catre angajatii celor de la Apple pentru toti utilizatorii interesati sa le incerce chiar acum.

Functionalitatea aplicatiilor este diferita si vorbim despre stickere, jocuri, aplicatii care sunt extensii ale unora pentru iPhone, dar si multe, multe altele interesante. Unele dintre aplicatiile iMessage ne permit sa extinde functiile oferite deja in iPhone, deci vom putea scana sau vedea documente, vom putea crea liste de cumparaturi sau de exercitii fizice si multe, multe altele.

Sectiunea iMessage Apps & Games este disponibila pentru accesare urmand acest link al AppStore.

ios 10 aplicatii mesaje