O bratara Fitbit a explodat la mana unei femei

O bratara Fitbit Flex 2 a explodat la mana unei femei in timp ce aceasta citea linistita o carte, deci nu facea exercitii fizice intense avand produsul la mana. Vorbim despre un wearable care trebuie purtat direct in contact cu pielea si al carui baterie a explodat din motive necunoscute, deocamdata, generand o rana pe mana femeii in urma incidentului.

Femeia avea bratara Fitbit Flex 2 de aproximativ 2 saptamani inainte ca ea sa explodeze in mod complet neasteptat, arsura provocata pe mana fiind destul de serioasa. Vizitand un doctor, femeii i-au fost extrase bucati de plastic si cauciuc din mana, deoarece caldura generata de catre explozia bratarii Fitbit Flex 2 a generat si o caldura substantiala.

Desi arsura de pe mana a fost destul de serioasa, femeia a vizitat doctorul abia la o zi dupa ce bratara Fitbit Flex 2 i-a explodat la mana, deci exista si putina inconstienta la mijloc. Cei de la Fitbit au recunoscut incidentul si sustin ca investigheaza problema, inclusiv bratara Fitbit Flex 2 care a explodat la mana femeii, oferindu-i una inlocuitoare in schimb.

Cei de la Fitbit sustin ca nu cunosc alte cazuri in care bratari Fitbit Flex 2 ar fi explodat la mainile utilizatorilor si nu au cum sa le recomande oamenilor sa evite sa le mai foloseasca. Desi deocamdata o cauza pentru problema nu a fost raportata, mai mult ca sigur vorbim despre o baterie defecta folosita in bratara Fitbit Flex 2, acestea generand intotdeauna exploziile in produsele mobile.

“I was literally just sitting and reading when my Fitbit exploded. It was either defective or really mad I was sitting still so long… I don’t know. Either way, It burned the heck out of my arm.”

Fitbit Flex 2 bratara explozie

5 COMENTARII

  1. Cei de la Fitbit deja s-au sesizat și pana investighează cauza i-au dat femeii la schimb un nou dispozitiv, nu ca la Apple unde mereu e vina clientului.
    De asemenea, e prima explozie anunțată pentru acest dispozitiv, pe când la iPhone uri… fără număr !