iPhone 8 – macheta comparata cu iPhone 7

iPhone 8, sau mai bine zis o macheta pentru noul smartphone, apare astazi intr-un nou clip video care ne arata si o comparatie detaliata cu iPhone 7. Aceasta macheta a iPhone 8 a fost creata folosind schitele aparute in ultimele saptamani pentru noul smartphone, deci exactitata design-ului sau nu poate fi deocamdata confirmata in vreun fel.

Totusi, daca macheta iPhone 8 este in conformitate cu ceea ce urmeaza sa ne arate compania Apple, atunci am putea vedea pentru prima oara noul design al produsului. In baza acestei presupuneri, iPhone 8 urmeaza sa aiba dimensiuni similare cu cele ale iPhone 7 din toate punctele de vedere, dar si un ecran care ar avea o diagonala de 5.8 inch.

Camera duala verticala a iPhone 8 este relevata in aceasta macheta, insa partea buna este ca nu vedem vreun buton Home cu Touch ID existent in carcasa. Ultimele schite pentru iPhone 8 n-au mai sugerat o asemenea schimbare pentru terminalele Apple, iar asta ne da de inteles ca am putea sa ne bucuram de o carcasa de sticla fara vreo stupizenie in ea.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre toate aceste informatii privind iPhone 8 ?

4 COMENTARII

  1. Foarte interesant se anunța a fi noul iPhone. Dacă într-adevăr va păstra dimensiunile iPhone-ului 7, atunci jos pălăria pentru, probabil, singura companie care mai militează pentru dimensiunile decente ale telefoanelor.