YouTube are o noua interfata si un dark mode

YouTube are de astazi o noua interfata cu design material si dark mode, ea fiind disponibila pentru toti cei interesati sa o testeze.

YouTube a anuntat oficial in cursul noptii trecute lansarea unei noi interfete de utilizator pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta fiind bazata pe design-ul material al Android. Testata timp de cateva luni, noua interfata materiala lansata pentru website-ul YouTube este accesibila deocamdata doar pentru cei interesati sa o activeze manual.

Conform celor de la YouTube, noua interfata creata pentru calculatoare reprezinta viitorul vizualizarii de clipuri video, iar acest lucru ar putea fi adevarat. Compania YouTube a creat un design foarte simplu si atractiv, cu continutul aranjat intr-un mod mult mai simplu de descoperit, indiferent cine acceseaza website-ul sau pentru a vedea clipurile video.

YouTube inca dezvolta interfata pe care o ofera deocamdata in versiune beta, deci pentru ea vor aparea schimbari inainte de a fi lansata oficial pentru toata lumea. Vorbim cel mai probabil despre schimbari pentru modul in care arata unele elemente din noua interfata a YouTube, insa nu si despre altceva mai important pentru utilizatori.

YouTube are o noua interfata si un dark mode

Un punct cheie pentru noua interfata a YouTube este noul dark mode pe care orice utilizator al website-ului il poate activa chiar de la bun inceput. Vorbim despre un modul care intuneca intreaga interfata a YouTube si protejeaza ochii in cazul in care dorim sa vizualizam clipuri video noaptea, ideea companiei americane fiind foarte buna.

Activarea noii interfete a YouTube se face din aceasta pagina prin apasarea butonului Try, ea fiind activata permanent pana doriti sa o dezactivat. Activarea noului Dark Mode a YouTube poate fi facuta folosind meniul lateral de optiuni, acolo existand un buton foarte simplu care ne permite sa facem trecerea de la interfata dark la cea light.

Daca nu va place felul in care arata noua interfata a YouTube, veti putea reveni la cea veche prin folosirea butonului Restore Classic YouTube din meniul website-ului. Totusi, va recomand sa incercati noua interfata YouTube inainte de a renunta la ea, inclusiv acel dark mode, deoarece veti gasi foarte multe schimbari interesante disponibile.

youtube interfata dark

youtube interfata dark 1

youtube interfata dark 2

1 COMENTARIU