Microsoft si viziunea privind viitorul design-ului

In cadrul conferintei Build 2017 cei de la Microsoft au prezentat foarte multe lucruri interesante, printre ele numarandu-se si clipul video de mai jos. Denumit Microsoft Fluent Design System, acesta ne arata care este viziunea companiei Microsoft cu privire la modul in care va arata design-ul produselor sale software si hardware in urmatorii ani.

Cei de la Microsoft sunt de parere ca un design fluent pentru toate produsele ii va ajuta pe utilizatori sa se identifice mai usor cu brand-ul si ceea ce folosesc zilnic. Cei de la Apple au o idee similara in ceea ce priveste propriile produse, iar Microsoft se inspira aici dintr-o poveste de succes pe care compania Apple a demonstrat-o de ani si ani de zile.

Voi ce parere aveti despre viziunea celor de la Microsoft ?

“Microsoft Fluent Design System will deliver intuitive, harmonious, responsive and inclusive cross-device experiences and interactions. For developers, Fluent Design is built to help users create more expressive and engaging apps that work across a wide range of device and input diversity.”