Prima Pagina HTC HTC U 11 aduce 2 functii in premiera pe smartphone

HTC U 11 aduce 2 functii in premiera pe smartphone

HTC U 11 ar putea avea in premiera o functie care permite inregistrarea de sunete la 360 de grade, un teaser anuntand aceasta functie noua.

HTC U 11 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant pentru ca urmeaza sa aduca in premiera doua functii foarte interesante pentru smartphone. Prima dintre ele a fost prezentata acum cateva luni de catre compania HTC, ea urmand a-i permite terminalului HTC U 11 sa fie controlat prin strangerea marginilor laterale ale carcasei sale.

Aceasta functie va fi oferita in premiera pe HTC U 11 deoarece niciun alt smartphone nu o are, dar deocamdata nu stim foarte multe detalii despre ea si componentele care o vor insoti. Totusi, aceasta va fi doar una dintre cele doua functii noi care vor fi disponibile in premiera pentru HTC U 11, deoarece o a doua este prezentata in teaserul de mai jos.

Mai exact, conform acestuia, HTC U 11 urmeaza sa aiba si o functie care va permite inregistrarea de sunete la 360 de grade. Aceasta este o presupunere, deoarece exista sansa ca HTC U 11 sa ne permita sa inregistram chiar clipuri video la 360 de grade, dar aceasta functie nu ar fi o premiera pentru un smartphone, pentru ca mai exista altele care o fac.

HTC U 11 aduce 2 functii in premiera pe smartphone

Totusi, in ceea ce priveste inregistrarea de sunete la 360 de grade, HTC U 11 ar trebui sa fie primul smartphone care ofera o asemenea functie, cel putin din cate stiu eu. S-ar putea sa gresesc, dar HTC U 11 ar putea veni cu aceste doua noi functii im premiera pentru smartphone-uri, iar asta i-ar oferi un avantaj serios in fata competitorilor.

Aceasta noua functie a HTC U 11 va avea la baza un chip Qualcomm Snapdragon 835 cu un procesor octa-core tactat la 2.4 GHz. HTC U 11 va avea deasemenea un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli, 4 GB RAM, o camera principala de 12 megapixeli, una rontala de 16 megapixeli si o baterie de 3000 mAh.

Practic, HTC U 11 va avea functii de top si va incerca sa se lupte cu iPhone 7, Samsung Galaxy S8 si Huawei P10 pentru atentia clientilor. HTC U 11 trebuie sa genereze vanzari substantiale pentru cei de la HTC, compania inregistrand pierderi in ultimul trimestru fiscal, astfel ca probabil se va face totul pentru a el sa aiba succes.

 • Srb Srb

  Intre timp, Note 7 se pare ca va costa jumatate din pretul initial.
  Acuma, asta este un pret adecvat pt o mizerie.

 • Heath

  Am observat în timp că românii punem foarte mare accent pe ‘cine ajunge primul’
  Citesc articole în alte limbi și nu le pasa atât timp cât funcția e utilă și merge bine, chiar daca a mai avut-o cineva anul trecut,
  dar romanul: “au copiat, deci sunt de kkt și trebuie să moară! “

 • gelu

  Ai si comentarii la subiect ? Comparativ cu Note 7 , cred ca iPhone 7 este mizeria .

  La subiect – oare de ce am impresia ca orice va aduce grozav HTC , telefoanele sale nu se vor vinde grozav.
  Functia de control in rama mi se pare utila dar la ce ajuta inregistrarea de sunete la 360 grade ?

 • Srb Srb

  Shh gelTina ca vorbesti iar prostii. Oricum e ceva ce tu nu vei avea,papagalitA mea

 • Mr. Tambourine Man

  Lăcomia proverbiala a celor de la Samsung

 • real

  unii fanboy apple(de pe acest site) au parerea asta.
  daca apple implementeaza functii de pe alte dispositive nu ii copiere ii “reinventare”. invers e copiere,mizerie,clona etc.
  eu sint de parere ca atata timp e utila pt mine ma doare undeva cine a fost cu ideea(inventia).
  sper sa-si revina si htc odata ca sa fie concurenta mai acerba,utila pt noi utilizatori.

 • richard

  Cred ca confunzi cu Apple.

 • George 89

  Cred ca confunzi cu Apple, și ce treaba are cu HTC?

 • George 89

  Adevărat în tot ceea ce ai spus, dar succesul acestui dispozitiv depinde numai de HTC, adică dacă prezentarea nu e făcută cu trebuie, adică prezentat cum e prezentat orice alt smartphone high-end, nu ca anul trecut când la u prezentat pe YouTube… În plus prețul apropriat, egal sau peste S8 și i7 mai ales la vestita grosime 9.2 mm atunci nu cred ca are șanse