HTC U 11 aduce 2 functii in premiera pe smartphone

HTC U 11 ar putea avea in premiera o functie care permite inregistrarea de sunete la 360 de grade, un teaser anuntand aceasta functie noua.

HTC U 11 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant pentru ca urmeaza sa aduca in premiera doua functii foarte interesante pentru smartphone. Prima dintre ele a fost prezentata acum cateva luni de catre compania HTC, ea urmand a-i permite terminalului HTC U 11 sa fie controlat prin strangerea marginilor laterale ale carcasei sale.

Aceasta functie va fi oferita in premiera pe HTC U 11 deoarece niciun alt smartphone nu o are, dar deocamdata nu stim foarte multe detalii despre ea si componentele care o vor insoti. Totusi, aceasta va fi doar una dintre cele doua functii noi care vor fi disponibile in premiera pentru HTC U 11, deoarece o a doua este prezentata in teaserul de mai jos.

Mai exact, conform acestuia, HTC U 11 urmeaza sa aiba si o functie care va permite inregistrarea de sunete la 360 de grade. Aceasta este o presupunere, deoarece exista sansa ca HTC U 11 sa ne permita sa inregistram chiar clipuri video la 360 de grade, dar aceasta functie nu ar fi o premiera pentru un smartphone, pentru ca mai exista altele care o fac.

HTC U 11 aduce 2 functii in premiera pe smartphone

Totusi, in ceea ce priveste inregistrarea de sunete la 360 de grade, HTC U 11 ar trebui sa fie primul smartphone care ofera o asemenea functie, cel putin din cate stiu eu. S-ar putea sa gresesc, dar HTC U 11 ar putea veni cu aceste doua noi functii im premiera pentru smartphone-uri, iar asta i-ar oferi un avantaj serios in fata competitorilor.

Aceasta noua functie a HTC U 11 va avea la baza un chip Qualcomm Snapdragon 835 cu un procesor octa-core tactat la 2.4 GHz. HTC U 11 va avea deasemenea un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli, 4 GB RAM, o camera principala de 12 megapixeli, una rontala de 16 megapixeli si o baterie de 3000 mAh.

Practic, HTC U 11 va avea functii de top si va incerca sa se lupte cu iPhone 7, Samsung Galaxy S8 si Huawei P10 pentru atentia clientilor. HTC U 11 trebuie sa genereze vanzari substantiale pentru cei de la HTC, compania inregistrand pierderi in ultimul trimestru fiscal, astfel ca probabil se va face totul pentru a el sa aiba succes.