Prima Pagina Google Google Assistant va fi lansat si pe iPhone

Google Assistant va fi lansat si pe iPhone

Google Assistant va fi lansat si intr-o versiune care va fi disponibila pe terminalele iPhone, compania Google facand anuntul in cursul acestei seri. Google nu a anuntat deocamdata data la care Google Assistant pentru iPhone va fi disponibil, insa a confirmat ca o aplicatie separata va fi oferita pentru a aduce asistentul personal si in AppStore.

Desigur ca initial doar utilizatorii din SUA se vor putea bucura de Google Assistant, insa cei de la Google vor extinde suportul si la alte limbi de circulatie internationala. Pana acum Google Assistant a fost disponibil doar prin aplicatia Allo din AppStore, insa cei de la Google intentioneaza sa il ofere si printr-o aplicatie dedicata pentru terminalele iPhone.

Google Assistant va aduce suport imbunatatit pentru scrierea de cuvinte, iar asta deoarece nu toata lumea rosteste comenzi in spatiie publice, sau aglomerate. Multumita acestei noi functii, utilizatorii vor putea scrie comenzile dorite in interfata Google Assistant si asistentul personal va reactiona in baza a ceea ce i se cere in scris.

Mai mult decat atat, Google Assistant va fi integrat si in Google Lens, el urmand a identifica obiecte din lumea reala pentru a oferi informatii despre ele. Aceasta functie va fi extrem de utila si probabil va creste rata de utilizare a Google Assistant in randul celor care au nevoie de identificare rapida pentru diverse obiecte pe care nu le cunosc.

Acestea fiind spuse, Google Assistant va ajunge intr-un final si pe iPhone, dar deocamdata nimeni nu stie exact cand.

Google Assistant iPhone aplicatie

LIKE
Articolul anteriorAndroid are un nou record e terminale active
Urmatorul articolOnePlus 5 – imaginea care confirma noul design