OnePlus 5 – imaginea care confirma noul design

OnePlus 5 apare astazi intr-o imagine publicata pe internet, unul dintre prototipurile aflate in dezvoltare fiindu-ne prezentat in toata splendoarea sa.

OnePlus 5 este cel mai asteptat smartphone al acestei veri, iar asta pentru ca el promite sa aduca specificatii de top la un pret extrem de competitiv. Vorbim aici despre un OnePlus 5 care vrea sa se lupte cu iPhone 7 si Samsung Galaxy S8, desi pretul sau de vanzare ar trebui sa fie cu cateva sute bune de dolari sub cele percepute de catre Samsung si Apple.

Pana cand OnePlus 5 va fi lansat oficial, compania confirmand aparitia in vara, astazi avem ocazia de a vedea o imagine cu unul dintre prototipurile aflate in dezvoltare. Imaginea de mai jos cu acest prototip al OnePlus 5 confirma faptul ca el urmeaza sa aiba o camera duala integrata, aceasta caracteristica fiind zvonita in repetate randuri, iar acum pare sa fie confirmata.

iPhone 7 Plus care o camera duala, multe alte terminale Android au una, iar OnePlus 5 trebuia sa vina cu o asemenea caracteristica pentru a fi cu adevarat competitiv. Desigur ca nu se stie ce fel de calitate va avea aceasta camera a OnePlus 5, insa teoretic ea ar trebui sa fie suficient de buna pentru a atrage atentia utilizatorilor interesati.

OnePlus 5 – imaginea care confirma noul design

Separat, aceasta imagine cu OnePlus 5 ne confirma din nou si design-ul pe care cei de la OnePlus ar dori sa il foloseasca pentru smartphone. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o combinatie de elemente de design ale iPhone 7 si ale terminalelor HTC, ele facand din OnePlus 5 un terminal familiar pentru multi aflati in cautarea unui smartphone.

Cei de la OnePlus s-au facut cunoscuti prin preturile foarte mici pentru produsele competitive, dar si prin copierea unor design-uri, iar OnePlus 5nu va face exceptie de la regula aceasta. OnePlus 5 ar fi totusi o exceptie de la regula pretului mic, deoarece unele surse spun ca smartphone-ul ar putea costa chiar si 650 de dolari cand va fi lansat.

“Our source also had a few things to say on pricing, revealing that the OnePlus 5 will use “more costly components” and that OnePlus is “looking at a significantly higher price point due to components and design”. Our source does note that pricing is not yet confirmed, but that it will definitely be higher than previous devices in order to “signal competitiveness with the biggest brands” and could be as high as $650.”

Un OnePlus 5 cu pret de 650 de dolari nu va fi la fel de cautat precum modelele anterioare, care erau dorite tocmai pentru ca erau foarte ieftine. In aceste conditii OnePlus 5 ar putea fi un esec rasunator, dar ramane de vazut ce va reusi sa faca OnePlus pentru a obtine vanzari bune de la acest smartphone.

OnePlus 5 design prototip

8 COMENTARII

  1. Nu are nici o legatura cu designul iPhone , dar e urat ca un iPhone . Pretul mic il are pentru ca nu ofera nimic deosebit , doar Android-ul “pur” care e doar cu in pas inaintea iOS si sub restul producatorilor Android .
    Un fail in piata Android, daca ar fi sa concureze , nu doar sa faca valuri cu cateva sute de mii de unitati vandute .
    Clientii nu se uita in cate milisecunde se incarca a zecea oara un joculet (teste de iPhone) ci se uita cum arata si cum se misca in general telefonul.
    iSheep concureaza cu Android-sheep pe segmentul asta.

  2. Da prietene , stiu ca esti fan Android “pur” , aka Oxygen OS . Eu nu sunt .
    Il consider urat , lipsit de functii , anost .
    Sper ca esti constient ca Android evouleaza prin functiile preluate de la OEMs.
    Ce poti sa-mi spui de minimala functie “RESTART” introdusa de abia in Android 7 . Desigur ca iOS nu o are inca .

  3. În primul rând designul e o chestiune de gusturi, și dacă nu îți place ceva nu înseamnă că ești mai deștept că restul.
    În al doilea rând androidul pur funcționează mai bine decât orice ,
    și OxygenOS are de mult timp pe lângă ce are androidul pur : suport dual-sim,
    se poate configura cum vrei butoanele de jos , atingere scurta , lungă și două atingeri
    gesturi cu ecranul stins,
    multe setări pentru calibrarea ecranului, a sunetului și a apelurilor și notificărilor, se poate închide si aprinde singur la ce ore vrei tu, și sigur nu îmi amintesc de unele lucruri. Și in rest îi poți instala ce vrei tu. Actualizări software mai rapide decât mulți, am 7.1.1 de mult timp, am intrat în 2017 cu nougat oficial. La software nu prea ai ce comenta.

    Ce lucru deosebit ai vrea sa ofere, bixby? Are dash charge, printre cele mai avansate sisteme de încărcare din industrie, și asta chiar e ceva util

    “Clienții nu se uita…” vorbește în numele tau, că nu ai tu adevărul absolut.
    Si telefonul se mișca foarte bine, nu ai sa vezi proprietar de Oneplus 3 sau 3t nemulțumit

  4. Sigur – nu am sa vad client de OnePlus nemultumit pentru ca sunt Android(pur)sheep si ei – cunosc filozofia “puristilor” de pe XDA si nu o aprob . Am fost acolo de pe vremea lui Windows Mobile si CE , cand Android nu exista .
    In mod clar , utilizatorii de OnePlus se cred si ei superiori pentru ca au cumparat un telefon care ofera o experienta rezonabila , la un pret redus.
    Am doua Xiaomi , un Oppo si doua Samsung – toate de top si stiu ce vorbesc. As lua oricand un Oppo, in detrimentul unui OnePlus , la pret echivalent , pentru ca ofera mai mult – la fel ca si Xiaomi si Samsung .
    Nu ma leg de argumentele tale pentru ca sunt rizibile .
    Dar ma frapeaza cum “purisitii” Android sunt la fel ca iSheep .

  5. Deci cine nu are gusturile tale este o oaie , și tu îți permiți să critici tot ce nu îți place , și dacă cineva zice ceva gata incepi cu etichetele.
    Am zis eu ceva rău despre iOS?
    Și lui touchwiz ii se poate critica problemele de stabilitate și performanțe pe care le-a avut de-a lungul existenței, in prezent se mișca destul de bine.
    Fiecare e liber să aleagă ce își dorește, iOS, android pur, oxygenos, lineageOs, graceUX, miui, emui, Sense, etc
    Și sa il ferească Dumnezeu pe cel care încearcă să te oprească când începi tu cu criticele tale de expert in oi, că și ridici ciomagul asupra lui.
    Crezi că nu mai poate lumea de aprobarea lui Gelu…

  6. Dar ești cioban rău și nu știi sa te comporți cu lumea, nu prea ai contact decât cu oile și vezi oi peste tot.
    Ramai la ce vrei tu, daca Samsung și Oppo sunt alegerile tale să îți fie de bine, doar nu era sa te insult pentru asta…
    Dar faptul că nu știi sa te comporți e alta chestie…