Suma colosala platita pe un pranz cu presedintele Apple

Acum cateva saptamani presedintele companiei Apple a decis sa isi doneze timpul in scopuri caritabile pentru un pranz si un tur al noului sediu, Apple Park. O licitatie online a fost pornita pentru persoanele dornice sa-l intalneasca pe faimosul presedinte al Apple, insa doar cele care au buzunare foarte adanci s-au putut gandi ca ar putea petrece timpul cu el.

Aceasta licitatie s-a oprit recent, iar pranzul cu presedintele Apple, Tim Cook, a ajuns sa valoreze 688.000 de dolari, o suma record. Peste 30 de persoane au licitat pentru a avea ocazia de a lua pranzul cu Tim Cook, iar cineva a decis sa plateasca 688.000 de dolari pentru a avea onoarea de a discuta cu presedintele Apple si a vizita Apple Park.

Aceasta licitatie are loc anual de cativa ani incoace, insa suma de anul acesta a intrecut recordul anterior, in 2013 cineva platind 610.000 de dolari pentru acest privilegiu. In general, doar alti presedinti de companii platesc aceste sume pentru a avea ocazia de a discuta cu Tim Cook si eventual a incerca sa lege colaborari cu cea mai populara companie de pe planeta.

Suma de 688.000 de dolari stransa in urma acestei licitatii va fi donata de catre Tim Cook fundatiei Robert F. Kennedy, un centru are lupta pentru protejarea drepturilor omului.

pranz presedinte Apple suma