iPhone 8 – va fi lansat cu intarziere pe piata ?

iPhone 8 va ajunge cu siguranta pe piata in toamna acestui an, insa deocamdata nu pare sa existe un consens cu privire la perioada exacta cand va putea fi cumparat. Unele zvonuri sugerau faptul ca iPhone 8 ar putea fi anuntat in septembrie sau octombrie si lansat oficial in octombrie sau noiembrie, mai tarziu decat “in mod normal”.

Zvonurile aveau la baza faptul ca Apple ar avea probleme mari cu productia unor componente pentru iPhone 8, in special noile camere 3D, dar si noul Touch ID. Din cauza incapacitatii partenerilor Apple de a fabrica aceste componente in cantitati mari, unii analisti au spus ca iPhone 8 ar putea fi prezentat mult mai tarziu decat se asteapta lumea.

Ei bine toate aceste zvonuri alarmante cu privire la iPhone 8 par sa fi fost date uitarii, deoarece toata lumea pare sa fie acum in consens cu faptul ca lansarea va avea loc “la timp”. Acest “la timp” ar trebui sa ne dea de inteles ca iPhone 8 va fi lansat in luna septembrie de catre compania Apple, la fel precum modelele anterioare si asa cum se asteapta lumea.

iPhone 8 – va fi lansat cu intarziere pe piata ?

Analizand din nou evolutia partenerilor asiatici ai Apple, analistii americani au constatat ca acestia nu au intarzieri in pregatirea componentelor pentru iPhone 8. Conform lor, toate componentele noi pentru iPhone 8 vor intra in productie la timp, iar aici vorbim inclusiv despre noul ecran OLED, care ridica foarte mari semne de intrebare pana acum.

Chiar daca analistii se asteapta ca Apple sa anunte iPhone 8 in septembrie si sa il lanseze tot atunci, ei estimeaza ca stocurile initiale vor fi reduse. Acest lucru se intampla anual, iar daca iPhone 7S va ajunge pe piata impreuna cu iPhone 8, este de asteptat ca stocurile initiale sa nu fie chiar atat de mari precum si-ar dori toata lumea.

“Recent reports on low yields for new components that could affect the 10th anniversary iPhone launch have caused investor concern, although Morgan Stanley’s Greater China Technology Research colleagues have not yet seen delays in the supply chain and still expect new iPhone production to start on time for most of the components (including OLED).”

In ciuda acestui lucru, este imbucurator sa aflam ca Apple a lucrat cu partenerii sai pentru a rezolva problemele de productie ale iPhone 8. In momentul de fata se pare ca lansarea iPhone 8 va avea loc “la timp”, asa cum isi doreste toata lumea.

iPhone 8 lansare apple