iPhone 8 va fi mai lung decat iPhone 7

iPhone 8 va fi mai lung si mai lat decat iPhone 7 sau iPhone 7S, noi mulaje reconfirmand aceasta schimbare de design pregatita de Apple.

iPhone 8 este reprezentat astazi de o noua serie de mulaje fabricate in China in baza unor schite furate din catrul companiilor partenere ale Apple. Vorbim despre mulaje care sunt produse de catre faricantii de carcase pentru terminale iPhone, ei dorind sa aiba un stoc de unitati inainte ca iPhone 8 sa fie oficial lansat de catre Apple.

Obtinand schite ale iPhone 8, chinezii au obtinut si schite ale iPhone 7S si iPhone 7S Plus, ambele modele de terminale Apple urmand a fi lansate in toamna acestui an. In imaginile de mai jos puteti vedea cele trei terminale, iar in cazul iPhone 7S chiar nu exista nimic diferit fata de iPhone 7, deci nu voi zabovi asupra lor, ci ma voi concentra pe iPhone 8.

Puteti observa ca iPhone 8 este pozitionat ca un terminal intermediar intre iphone 7S si iPhone 7S Plus, deci se pare ca el va fi mai mare chiar si decat iPhone 7. Vorbim aici atat despre latime, cat si despre inaltime, deoarece se poate observa foarte usor ca Apple va modifica ambele caracteristici pentru a include acel ecran de 5.8 inch in noul sau smartphone incepand de anul acesta.

iPhone 8 va fi mai lung si mai lat decat iPhone 7 sau iPhone 7S

Desigur ca diferentele in dimensiuni intre iPhone 8 si iPhone 7, sau iPhone 7S, nu sunt colosale, dar sunt suficiete pentru a impune schimbarea carcaselor sau huselor cumparate deja. Acest lucru va fi impus si de faptul ca acum camera este pozitionata vertical pe carcasa iPhone 8 si nu orizontal, cum ne-a obisnuit Apple la iPhone 7S, camera duala fiind acum optiunea standar pentru terminalele mai scumpe.

Partea buna este ca nu vedem vreo gaura pentru un buton Touch ID care ar putea fi montat in carcasa, semn ca Apple s-a hotarat ca in iPhone 8 sa integreze Touch ID sub ecran. Aceasta schimbare este extrem de buna deoarece nu ne va obliga sa cautam Touch ID in carcasa iPhone 8, ci probabil ne vom putea scana amprentele apasand orice portiune a ecranului.

Acestea sunt singurele noutati importante pe care aceste mulaje ale iPhone 7S si iPhone 8 ni le prezinta, dar nimic nu este nou fata de ceea ce stiam deja in legatura cu terminalele. Pe masura ce lansarea iPhone 8 se va apropia, vom vedea tot mai multe dovezi ale faptului ca smartphone-ul arata exact asa precum a fost descris in atatea zvonuri.

 

iPhone 8 mulaj iPhone 7

 

iPhone 8 mulaj iPhone 7 2

iPhone 8 mulaj iPhone 7 1