Apple a inceput fabricarea noului produs inovator pe care-l vom vedea luni

5

Apple a inceput sa produca noul difuzor inteligent bazat pe asistentul personal Siri, cele mai recente zvonuri sugerand faptul ca el va fi prezentat in cadrul WWDC 2017, care incepe luni. Practic, luni cei de la Apple ar trebui sa ne arate cum functioneaza acest nou difuzor inteligent bazat pe Siri, iar atunci ar trebui sa anunte si data la care il vor lansa oficial.

Difuzorul inteligent al Apple va fi diferit fata de cele ale competitorilor deoarece va aduce surround sound virtual si va fi integrat puternic in actuala linie de produse ale Apple. Tehnologia audio din noul difuzor inteligent ii va oferi companiei Apple un avantaj competitiv in fata concurentei, produsul redand sunetele mai puternic si mai clar decat orice alt difuzor inteligent similar.

Difuzorul inteligent al Apple nu va avea un ecran, asa cum s-a sugerat in unele zvonuri, dar acesta nu este un lucru chiar atat de rau. Totusi, difuzorul inteligent ar putea include senzori care masoara acustica unei camere pentru a ajusta automat nivelul sonorului in timpul folosirii, aceasta functionalitate fiind inexistenta in produsele similare de pe piata.

Inventec este compania care produce acest difuzor inteligent pentru cei de la Apple, ea fiind in momentul de fata responsabila pentru fabricarea castilor AirPods. Dupa luni si luni de testare, difuzorul inteligent bazat pe Siri a fost aprobat pentru a intra in productie si desi urmeaza sa fie prezentat la WWDC 2017, nimeni nu stie cand va fi lansat.

“Introducing a speaker would serve two main purposes: providing a hub to automate appliances and lights via Apple’s HomeKit system, and establishing a bulwark inside the home to lock customers more tightly into Apple’s network of services.”

WWDC 2017 este conferinta in cadrul careia compania Apple va prezenta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 si tvOS 11, primele versiuni beta urmand a fi lansate atunci. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc luni, 5 iunie, incepand cu ora 20:00 si va astept pe iDevice.ro incepand cu 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta Apple.

Apple difuzor inteligent Siri productie