iPhone – cum faci zoom mai mare la filmari

Daca iti place sa filmezi cu iPhone si ti-ai dorit ca aplicatia Camera pentru iOS sa aiba un zoom mai mare, ei bine iata ca un bug al iOS 10 iti poate aduce aceasta functionalitate. In clipul video de mai jos aveti demonstrat un bug pentru iOS 10 care permite extinderea zoom-ului pentru filmarile facute cu iPhone de la 6X, cat este acum, la 10X, cat este pentru inregistrarea de poze.

Diferenta este una mare, deoarece facand zoom de pana la 10X cand filmati cu iPhone puteti surprinde evenimente care se desfasoara la o distanta mai mare de voi. Desi calitatea filmarilor iPhone facute cu zoom atat de mare nu este una chiar atat de buna, puteti totusi surprinde lucruri pe care in mod normal nu le-ati putea vedea cu ochiul liber.

Bugul prezentat in clipul video de mai jos poate fi foarte usor exploatat pe terminalele iPhone in aplicatia nativa Camera, iar totul fara jailbreak. Nu se stie cat va mai permite compania Apple ca acest bug sa existe in terminalele iPhone, asa ca atat timp cat el este acolo, fa recomand sa profitati de el pentru a inregistra filme cu zoom mai mare.