iOS 11 – functia asteptata de ani de zile e confirmata

iOS 11 urmeaza sa aduca una dintre cele mai asteptate functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind confirmata chiar de catre cei de la Apple. Mai exact, in interiorul aplicatiei Feedback pentru iOS 11 cei de la Apple listeaza acum o optiune care permite trimiterea catre Apple a unor rapoarte privind functia Split View /Drag and Drop, care desigur ca nu exista in iOS 10.

Aceasta noua functie vizibila in aplicatia Feedback va fi implementata de catre iOS 11 pe tabletele iPad, iar functionalitatea sa este destul de simpla de explicat. Mai exact, in iOS 11 aceasta functie urmeaza sa permita transferul usor de date sau fisiere intre aplicatiile care sunt deschise in acelasi ecran al iPad folosind sistemul Split View, lucru imposibil de realizat acum.

Forte multa lume a acerut aceasta functie inca de la prima aparitie a sistemului Split View, iar foarte multe concepte au prezentat-o, dar abia in iOS 11 o vom vedea. Compania Apple pare pregatita sa ne ofere ceea ce dorim in iOS 11, iar asta pare sa fie o certitudine, deoarece cei din Cupertino incearca sa ofere tot mai multe functii noi si importante pentru iPad.

Peste doar cateva ore vom vedea noutatile iOS 11 prezentate de catre compania Apple si v-am spus deja la ce ora puteti vedea totul. V-am explicat deja si cum puteti vedea conferinta cu prezentarea iOS 11 in aceasta seara, asa ca aveti la dispozitie tot ceea ce va trebuie, iar de la 19:45 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta noutatile.

iOS 11 Split View Drag & Drop

2 COMENTARII