iOS 11 fura o functie a aplicatiei Instagram

iOS 11 are o noua functie numita Bounce, care permite crearea de poze cu efect similar celor ce pot fi facute folosind functia Boomerang din Instagram.

iOS 11 aduce extrem de multe noutati, iar printre cele anuntate de catre compania Apple se numara si o functie noua care este foarte populara in cadrul retelei de socializare Instagram. Mai exact, iOS 11 aduce in mod nativ in aplicatia Photos, Poze, posibilitatea de a crea loop-uri similare celor oferite de catre functia Boomerang din aplicatia Instagram.

Mai exact, daca inregistram o Live Photo folosind iPhone in iOS 11, atunci utilizand functia Bounce integrata de catre Apple, putem crea un efect foarte interesant. Functia Bounce din iOS 11 ne ofera posibilitatea de a inregistra un flux video scurt si de a il reda la infinit inainte si inapoi, asa cum permite functia Boomerang din aplicatia Instagram pentru iPhone.

Functia Bounce pentru iOS 11 este disponibila doar in cazul in care inregistram Live Photos folosind iPhone, compania Apple limitand-o doar la aceste tipurid e poze. Limitarea aceasta pentru iOS 11 este implementata deoarece Live Photos inregistreaza un scurt flux video si permit redarea catorva imagini succesive in orice directie dorim noi.

Noile functii ale iOS 11 pot fi accesate direct din meniul pentru editarea pozelor, care este disponibil in aplicatia Photos, Poze.

iOS 11 Bounce Boomerang Instagram