iOS 11 da o lovitura puternica Facebook si Twitter

iOS 11 a fost gandit pentru a da o lovitura puternica retelelor de socializare Facebook si Twitter, compania Apple eliminand complet suportul din aplicatia Settings, Configurari a iPhone si iPad. Dupa cum prea bine stiti deja, Facebook si Twitter aveau in aceasta aplicatie un meniu de setari care permitea logarea in servicii, insa incepand cu iOS 11 acest suport a disparut.

Cei de la Apple nu au oferit si o explicatie pentru eliminarea suportului pentru aceste servicii din iOS 11, insa este clar ca nu doreste sa le mai sustina. Desigur ca asta nu inseamna ca utilizatorii nu mai sunt logati in Facebook sau Twitter in intregul iOS daca erau deja, iOS 11 mentinand vechile setari, dar pentru cele noi e greu de spus ce se va intampla.

In trecut, logarea in Facebook, Twitter, Flickr sau Vimeo prin aplicatia Settings, Configurari, permitea logarea automata in oricare dintre aplicatiile dedicate, dar iOS 11 schimba lucrurile. iOS 10 permitea si partajarea de continut prin aceste servicii din orice meniu al sau, dar incepand cu iOS 11 compania Apple vrea sa renunte la suportul oferit serviciilor.

Acum va trebui sa va logati separat in toate aceste aplicatii din iOS 11 si sa partajati continutul separat pentru fiecare in parte. Desigur ca nici Facebook si nici Twitter nu sunt multumite de aceste schimbari ale iOS 11, dar ele nu prea au cum sa se opuna companiei Apple.

iOS 11 Facebook Twitter iPhone

4 COMENTARII