Apple – aceste produse Exclusive sunt Vandute doar o Data pe an

Apple este o companie care nu lanseaza extrem de multe produse anual, dar care are parte de atentia lumii intregi multumita importante pe care produsele si serviciile sale o au. In fiecare an cei de la Apple organizeaza o serie speciala de vanzari in care le permite unora dintre fani sa cumpere produse exclusive care sunt vandute doar in acea perioada.

Mai exact, vorbim despre perioada WWDC, in care compania Apple pune in vanzare obiecte vestimentare si alte obiecte de uz obisnuit, acestea nefiind disponibile in magazine in restul anului. In imaginile de mai jos puteti vedea despre ce fel de obiecte este vorba, de la tricouri, bluze sepci, pixuri in forma de Apple Pencil, sau carpe pentru a curata ecranul.

Preturile pentru aceste produse nu sunt chiar atat de mari, dar nici suficient de mici, insa chiar si asa, in incinta desfasurarii WWDC 2017 s-a format o coada pentru a cumpara aceste produse Apple. Apple mai ofera tricouri gratuite la deschiderea unor magazine, insa zilele trecute a vandut la WWDC 2017 unele cu un design special, care vor mai fi gasite doar pe eBay.

Dezvoltatorii prezenti la WWDC 2017 au cumparat majoritatea acestor produse Apple, multi fiind veniti din afara SUA, deci si-au cumparat suveniruri pentru acasa. Acestea fiind spuse, va las in compania produselor exclusive pe care Apple le vinde doar o data pe an, unele fiindu-le oferite gratuit angajatilor din magazine, sau celor care fac parte din echipele de securitate.

Apple produse exclusive WWDC 2017 1

Apple produse exclusive WWDC 2017

Apple produse exclusive WWDC 2017

Apple produse exclusive WWDC 2017 3

Apple produse exclusive WWDC 2017 3

Apple produse exclusive WWDC 2017 5

Apple produse exclusive WWDC 2017 6

Apple produse exclusive WWDC 2017 7

Apple produse exclusive WWDC 2017 8

Apple produse exclusive WWDC 2017 9

Apple produse exclusive WWDC 2017 10

Apple produse exclusive WWDC 2017 11

Apple produse exclusive WWDC 2017 12