Orange – 12 iunie si noua Oferta pentru Clienti

Orange in 12 iunie continua oferta aniversara cu o noua promotie exclusiva pentru clientii din Romania, ea fiind oferita pentru o perioada limitata.

Orange in 12 iunie merge inainte cu binecunoscuta campanie de aniversare a 20 de ani de activitate in Romania, asa ca avem parte de o noua oferta pentru o perioada limitata. Vorbim din nou despre o oferta pe care Orange o are in ziua de 12 iunie exclusiv in magazinul sau online, dar care este disponibila pentru toti clientii care ii folosesc serviciile in momentul de fata.

12 iunie este o zi foarte buna pentru cei care sunt interesati sa se bucure de ofertele celor de la Orange, iar in aceasta pagina o puteti gasi pe cea aniversara. Exact precum in cazul celorlalte oferte pe care Orange le-a oferit pana acum, cea din ziua de 12 iunie este valabila numai pana la ora 23:59 a acestei zile, asa ca va trebui sa va grabiti pentru a putea profita de ea.

Orange se adreseaza celor peste 10 milioane de clienti cu oferta care este disponibila pentru data de 12 iunie, oricare dintre ei putandu-se bucura de aceasta promotie exclusiva. Desigur ca nu o veti gasi in magazine in data de 12 iunie sau in orice alta zi, deoarece Orange considera ca este mai simplu sa faca aceasta promotie prin intermediul magazinului online.

Orange – 12 iunie si noua oferta promotionala pentru toti clientii

Orange a anuntat acum aproape o saptamana campania aniversara pentru a sarbatori 20 de ani de activitate in Romania, iar in 12 iunie va puteti bucura si de internetul gratuit oferit. Cei de la Orange inca va permit in data de 12 iunie sa activati cei 20 GB de trafic de internet gratuit pe care ii puteti folosi timp de 2 luni de zile, insa si aceasta promotie este disponibila pentru o perioada limitata.

Traficul de internet gratuit Orange pe care il puteti activa inclusiv in 12 iunie se consuma cu prioritate si puteti face acest lucru direct din sectiunea Contul Meu. In aceasta pagina gasiti promotia exclusiva online pentru data de 12 iunie, insa in sectiunea Contul Meu de la Orange, sau in aplicatia dedicata, puteti activa internetul gratuit cu trafic de 20 de GB.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania in data de 12 iunie, avand si cea mai mare acoperire 4G pentru populatia urbana a Romaniei. Internetul gratuit oferit de catre Orange in campania aniversara se consuma si in reteaua 4G daca aveti deja o optiune activa, dar va recomand sa profitati si de oferta zilei de 12 iunie.

Orange 12 iunie noua oferta clienti