Facebook – cum va arata primul Reality Show

Facebook, fie ca va vine sa credeti, sau nu, are in momentul de fata in dezvoltare un proiect menit sa-ti aduca o prima emisiune TV, care va fi distribuita totusi doar online. Vorbim despre un reality show pe care cei de la Facebook il produc pentru toti cei interesati sa-l vada, el avand denumirea Last State Standing, primele informatii privind productia sa aparand astazi.

Show-ul TV al celor de la Facebook va di dedicat continentului american, dar probabil va fi transmis in intreaga lume pentru a avea o audienta cat mai mare. In cadrul show-ului, Facebook ii va pune fata in fata pe concurenti din fiecare dintre cele 52 de state americane intr-o batalie care ii va aduce castigatorului, sau castigatorilor, suma de 500.000 de dolari.

Productia acestui show TV al celor de la Facebook a inceput deja in Los Angeles, iar cel mai probabil exista deja foarte multe persoane care sunt interesate sa-l vada. Cei de la Facebook intentioneaza sa produca nu mai putin de 20 de show-uri TV pe care sa le distribuie exclusiv prin intermediul retelei de socializare, investitia fiind una serioasa.

In centrul acestei initiative sta unul dintre co-fondatorii CollegeHUmor, Ricky Van Veen, insa si producatori de la MTV fac parte din echipa care creeaza continutul pentru Facebook. Facebook a promis ca va anunta luna aceasta care sunt show-urile TV in care investeste, ce actori apar in ele, dar si cate episoade va avea fiecare serie in parte, asa ca urmeaza anunturi importante.

Facebook concureaza acum cu Netflix, Hulu, Amazon si Apple pentru a produce continut original, iar noi avem cel mai mult de castigat.

“Facebook is pushing full-steam ahead with its efforts to enter the original content business. The social media giant has closed a deal for reality competition series Last State Standing. It will feature 50 contestants — one from every state in the U.S. — competing in unique and crazy games for a chance to win a $500,000 cash prize.”

Facebook reality show TV